HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele MIERCURI

429
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele MIERCURI - logohoroscop-1699985960.jpg

Articole recomandate

Berbec: Se pare că sunteți nemulțumit de tot ce se petrece în jur și vă ieșiți ușor din fire. Vă sfătuim să nu exagerați și să vă controlați reacțiile. Evitați discuțiile aprinse cu persoana iubită!

Taur: Se pare că astăzi aveți un spirit critic ieșit din comun și aveți tendința să faceți o tragedie din orice mărunțiș. După-amiază începeți să vă pregătiți pentru o călătorie în interes personal.

Gemeni: Dimineață se pare că reușiți să vă dezamăgiți un prieten apropiat. Sunteți predispus la gafe. Vă sfătuim să nu îi căutați nod în papură partenerului de viață.

Rac: S-ar putea să fiți neliniștit din cauza unor probleme financiare minore. Nu este cazul să vă faceți probleme. După-amiază, o rudă apropiată vă propune o colaborare de pe urma căreia puteți câștiga bine.

Leu: Aveți tendința de a deveni prea insistent cu cei din jur și chiar sâcâitor. Neînțelegerile cu un prieten apropiat vă pun pe gânduri. Întrebați-vă dacă nu cumva exagerați!

Fecioară: Sunteți într-o formă intelectuală deosebită și aveți șanse mari pe plan social și sentimental. Este o zi favorabilă contactelor cu persoane importante și comunicării.

Balanță: Faceți câteva drumuri scurte, în care reușiți să îmbinați interesele profe-sionale cu cele personale. S-ar putea, însă, ca partenerul de viață să nu fie de acord să cumpărați un obiect de valoare.

Scorpion: Din cauza oboselii, este posibil să fiți din cale afară de nervos și să vă controlați cu mare greutate. Vă sfătuim să vă stăpâniți agresivitatea, ca să nu vă faceți dușmani.

Săgetător: Aveți tendința să vă enervați fără motiv, ceea ce vă poate pune în situații neplăcute. Vă recomandăm să evitați activitățile sociale și afacerile.

Capricorn: Se pare că aveți dificultăți de concentrare. Vă sfătuim să nu vă ocupați de mai multe lucruri în același timp, pentru că riscați să aveți surprize neplăcute.

Vărsător: Un prieten vă va reda buna dispoziție și optimismul propunându-vă o colaborare. Vă recomandăm să terminați ce ați început și să nu neglijați problemele familiale. Ascultați cu răbdare propunerile partenerului de viață.

Pești: Intenționați să plecați într-o excursie cu prietenii, dar ar fi bine să nu uitați că aveți și treabă acasă. Sunteți inspirat și rezolvați probleme dificile. N-ar strica, totuși, să țineți seama de sfaturile partenerului de viață.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 15 Noiembrie 2023
Stire din Fun : Lecţie de vânzare-cumpărare
Miercuri, 15 Noiembrie 2023
Stire din Fun : Ce minunat este în armată!
Miercuri, 15 Noiembrie 2023
Stire din Fun : Bineînţeles că sunt însurat!
Miercuri, 15 Noiembrie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Marţi, 14 Noiembrie 2023
Stire din Fun : Atenţie, blondă în avion!
Marţi, 14 Noiembrie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Marţi, 14 Noiembrie 2023
Stire din Fun : HOROSCOP. Ce prezic astrele, MARŢI
Luni, 13 Noiembrie 2023
Stire din Fun : Adam şi Eva erau români
Luni, 13 Noiembrie 2023
Stire din Fun : Căpitanul, mesaj către pasageri
Luni, 13 Noiembrie 2023
Stire din Fun : Femeile adevărate
Pagina a fost generata in 0.4995 secunde