X

HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele SÂMBĂTĂ

1126
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele SÂMBĂTĂ - logohoroscop-1695402803.jpg

Articole recomandate

Berbec: Înţelegeţi că singura şansă de a revigora relaţia cu persoana iubită este o lungă şi frumoasă vacanţă. Este greu de îndeplinit acum acest vis, dar cu puţin efort totul poate deveni realitate.

Taur: Traversaţi o perioadă mai puţin prielnică la locul de muncă, dar nu pentru că sunteţi obosit sau stresat, ci pentru că sarcinile devin din ce în ce mai grele. În final, veţi face faţă.

Gemeni: Problemele cu banii sunt cel mai mare stres. Trebuie să luaţi măsuri urgente, în sens contrar toate aceste inconveniente se vor răsfrânge asupra stării de sănătate.

Rac: Aveţi un simţ al umorului nemaipomenit, lucru care vă ajută să treceţi cu brio peste mustrările şefului. Nu aveţi idee de unde să începeţi, dar conştientizaţi necesitatea unui nou început.

Leu: Vă lipseşte complet imaginaţia astăzi, motiv pentru care cele mai teribile temeri se transformă în realitate. Luaţi o gură de aer, nu poate fi chiar atât de rău.

Fecioară: Prima parte a zilei este un adevărat dezastru. Nu reuşiţi să vă puneţi cap la cap toate ideile, motiv pentru care vă simţiţi ameţit şi neputincios. Mai multă organizare nu ar strica.

Balanţă: Spre deosebire de cei din jur, reuşiţi să vă adaptaţi foarte bine noilor situaţii. Sunteţi un model bun de urmat şi veţi fi asaltat de colegii care vor dori sfaturi utile. Iar optimismul din dotare este molipsitor!

Scorpion: Nervii vă sunt întinşi la maxim azi, motivul fiind o ceartă la locul de muncă. Este greu să evitaţi acest lucru, deoarece s-au strâns multe frustrări.

Săgetător: Dacă investiţiile importante aduc profit, de ce să nu faceţi primul pas? Mai ales că cei din jur vă susţin necondiţionat şi acesta este un moment bun pentru afaceri noi.

Capricorn: Pe zi ce trece, deveniţi tot mai cheltuitor. Până unde aveţi de gând să mergeţi cu investiţiile inutile? Ar fi bine să vă mai temperaţi comportamentul compulsiv.

Vărsător: Veştile noi pe care le primiţi azi sunt precum o gură de oxigen. Aveţi motive de bucurie şi acest lucru se reflectă în activităţile de zi cu zi.

Peşti: Deşi greu de crezut, rutina vă oboseşte. În ultimul timp, nu mai găsiţi satisfacţie în activităţile pe care le faceţi. Ar trebui să înţelegeţi că exigenţa cu care trataţi propria persoană este dăunătoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 22 Septembrie 2023
Stire din Fun : Când să mănânci şi tu ca omul…
Vineri, 22 Septembrie 2023
Stire din Fun : Cum să o faci să se simtă prost
Vineri, 22 Septembrie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Joi, 21 Septembrie 2023
Stire din Fun : Cu cine te poate înșela soţia?
Joi, 21 Septembrie 2023
Stire din Fun : Mecanicul auto şi Sfântul Petru
Joi, 21 Septembrie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Miercuri, 20 Septembrie 2023
Stire din Fun : Domnule poliţist, e adâncă apa?
Miercuri, 20 Septembrie 2023
Stire din Fun : Nevasta, în vizită la puşcărie
Pagina a fost generata in 0.9577 secunde