HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele VINERI

353
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele VINERI - logohoroscop-1664475119.jpg

Articole recomandate

Berbec: Mici probleme financiare din cauza unor cheltuieli nechibzuite. Îţi poţi face un moft, dar nu exagera. Cineva îţi cere ajutorul la serviciu şi răspunzi cu promptitudine.

Taur: O situaţie prostească te va scoate din sărite la serviciu. Nu ai chef de glume nesărate şi nici de cicăleala cuiva. Vei fi tăios şi lipsit de diplomaţie, dar te vei elibera de stresul acumulat.

Gemeni: Trece greu timpul pentru tine astăzi. Abia aştepţi să termini munca şi să ieşi cu persoana iubită la o plimbare romantică. În ultima vreme, v-aţi propus să petreceţi mai mult timp de calitate împreună.

Rac: Simţurile tale sunt ascuţite astăzi. Nimic nu-ţi scapă din ceea ce te interesează. Poţi fi cam băgăcios şi asta i-ar putea deranja pe unii colegi. Stai în banca ta şi abţine-te de la indiscreţii.

Leu: Nu încerca să fii prea prietenos, că nu vei avea cu cine. Ziua predispune la însingurare şi la aflarea adevărului, despre cine-ţi este prieten adevărat şi cine nu. Detaşează-te de profitori!

Fecioară: În prima parte a zilei, poţi clarifica unele detalii ale contractelor pe care le ai de finalizat. Atenţia şi acurateţea redactării lor te solicită destul de mult, iar relaxarea vine spre seară.

Balanţă: Nu mai pierde timpul cu dispute sterile, nu duc la nimic constructiv. Pe viitor, implică-te în activităţi care-ţi fac plăcere şi nu te risipi în nimicuri.

Scorpion: Eşti atras de misticism şi de parapsihologie. Ai început să studiezi aprofundat cumpărându-ţi o mulţime de cărţi pe aceste subiecte. Poate n-ar fi rău să te înscrii la cursuri, să-ţi clarifici unele necunoscute.

Săgetător: O perioadă aglomerată care te pune la multe încercări. Fii prudent cu cine discuţi despre unele aspecte legate de serviciu, că s-ar putea să fie în defavoarea ta. Evită situaţiile tensionate!

Capricorn: O zi obişnuită fără prea multe bătăi de cap. Lucrezi fără chef şi vrei să pleci mai repede de la serviciu. Acasă, dai zor cu pregătirile pentru şcoală şi pentru a pune la punct unele aspecte.

Vărsător: Nu te poţi concentra pe ce ai de făcut. Ai gândurile împrăştiate şi multe treburi de rezolvat urgent. Încerci să faci faţă situaţiei cu greu şi nu te mai descurci. Cere ajutorul unui coleg de încredere.

Peşti: O veste bună te face fericit şi vezi lucrurile în roz. Eşti mai indulgent şi nu observi cum cineva îţi trage preşul de sub picioare. Fii mai rezervat şi nu-ţi arăta sentimentele oricui.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 30 Septembrie 2022
Stire din Fun : Aşa tată implicat!
Vineri, 30 Septembrie 2022
Stire din Fun : O nuntă în Scoția
Vineri, 30 Septembrie 2022
Stire din Fun : În sfârşit, vin bani la buget!
Vineri, 30 Septembrie 2022
Stire din Fun : BANCURI
Joi, 29 Septembrie 2022
Stire din Fun : La muncă cu studii superioare
Joi, 29 Septembrie 2022
Stire din Fun : Blonda şi serviciul
Joi, 29 Septembrie 2022
Stire din Fun : Un român şi un ungur, în tren
Joi, 29 Septembrie 2022
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 29 Septembrie 2022
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele JOI
Miercuri, 28 Septembrie 2022
Stire din Fun : Discuţie cu paznicul unui muzeu
Miercuri, 28 Septembrie 2022
Stire din Fun : Bulă vorbeşte despre meseria tatălui său
Pagina a fost generata in 0.4521 secunde