X

HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele VINERI

890
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele VINERI - logohoroscop-1695321345.jpg

Articole recomandate

Berbec: Cadourile primite în ultimul timp îți vor îmbunătăți starea de spirit. Interesul tău pentru un nou loc de muncă va fi peste nivelul obișnuit în această perioadă.

Taur: Prieteniile şi legăturile noi ți-ar putea aduce unele satisfacții în plan material. Călătoriile te vor avantaja, indiferent că este vorba de afaceri sau de divertisment. În această perioadă ești cam impulsiv.

Gemeni: Este posibil să ai ocazia să obții un câștig bănesc dintr-o activitate de colaborare. Sentimentele tale vor fi mai profunde și, dacă vei reuși să-ți stăpânești dorința de a domina, vei avea ocazia să-ți consolidezi relația de dragoste.

Rac: Încercările de a-ți impune punctele de vedere nu vor face decât să tensioneze relația ta de dragoste. Cel mai bine ar fi să lași lucrurile să evolueze de la sine.

Leu: Te vei implica într-o activitate nouă care te va obliga la un efort susținut. Din fericire, starea fizică îți permite să-ți pui ideile în practică. Vei primi propuneri de colaborare deosebit de interesante.

Fecioară: Tot ceea ce ține de călătorii te favorizează din toate punctele de vedere. În cazul în care dorești să pleci într-o călătorie în străinătate, ai toate șansele să primești aprobările necesare.

Balanță: Nevoia de dialog va fi accentuată în această perioadă, așa că ai putea discuta cu partenerul de suflet pe marginea proiectelor de viitor. Fii alături de ființa iubită, căci este posibil să se confrunte cu o problemă de sănătate.

Scorpion: Reușești să faci o impresie bună oriunde te vei duce. Cineva din anturajul tău apropiat ar putea da semne că te simpatizează.

Săgetător: Starea generală nu va fi nemaipomenită și ar fi bine să nu te implici în activități care să te suprasolicite. Vei avea nevoie de un program mai lejer, de activități relaxante.

Capricorn: Entuziasmul afectiv este la limita superioară, așa că petrecerea timpului liber în compania partenerului de suflet va fi o plăcere. Din păcate, programul tău pentru timpul liber nu va fi cel pe care ți-l dorești.

Vărsător: Situația financiară te cam nemulțumește, dar nu este cazul să ai o discuție pe această temă. Chestiunile se vor rezolva într-un viitor nu foarte îndepărtat, așa că nu are rost să te complici.

Pești: Relația cu cei din familie va fi cam tensionată și ar fi de dorit să nu dai curs pornirilor impulsive. Relația cu prietenii evoluează excelent, aceștia fiind de partea ta în tot ce faci.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 22 Septembrie 2023
Stire din Fun : Când să mănânci şi tu ca omul…
Vineri, 22 Septembrie 2023
Stire din Fun : Cum să o faci să se simtă prost
Vineri, 22 Septembrie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Joi, 21 Septembrie 2023
Stire din Fun : Cu cine te poate înșela soţia?
Joi, 21 Septembrie 2023
Stire din Fun : Mecanicul auto şi Sfântul Petru
Joi, 21 Septembrie 2023
Stire din Fun : BANCURI
Miercuri, 20 Septembrie 2023
Stire din Fun : Domnule poliţist, e adâncă apa?
Miercuri, 20 Septembrie 2023
Stire din Fun : Nevasta, în vizită la puşcărie
Miercuri, 20 Septembrie 2023
Stire din Fun : Ce viaţă bună de când cu izolarea asta!
Pagina a fost generata in 1.0906 secunde