Lady Gaga va purta la București o rochie din pomana porcului

587
1
Lady Gaga va purta la București o rochie din pomana porcului - lady-1344176337.jpg
Cunoscută pentru ținutele sale excentrice, ca lenjeria de ciocolată sau costumul din salată verde, Lady Gaga face o surpriză fanilor din București. Pentru concertul din 16 august, ea pregătește o rochie confecționată din pomana porcului.

"Iubesc cultura românească și tradițiile acestui popor minunat", a declarat artista, care va apela pentru prima oară la serviciile unui designer român. Cunoscutul bucătar Horia Vârlan va pune la punct detaliile rochiei pe care Lady Gaga o descrie ca "o adevărată ikebana de osânză, urechi și falcă de porc".

Rochia numită "Funeral of a Pig", primul articol vestimentar cu bretele din caltaboș, va fi conservată apoi în untură și scoasă la licitație, iar suma obținută va fi donată unui ONG pentru protecția animalelor.

Pentru ca experiența fanilor să fie una completă, concertul din Piața Constituției va fi deschis de cunoscutul interpret Ozzy Osbourne, care va sacrifica porcul mușcându-l de cap în stilul care l-a consacrat.



Sursa: TimesNewRoman.ro


Comentează știrea

lil monster
6 august 2012
wtf?

sunteti jalnici ca ati ajuns sa faceti afirmatii ireale si stupide la adresa unei persoane ce a influentat o generatie intreaga si cultura muzicii pop GET URSELF A BRAIN !!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 06 August 2012
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 06 August 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 04 August 2012
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 03 August 2012
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 03 August 2012
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.5086 secunde