Natalie Portman se dezbracă

301
Natalie Portman se dezbracă - 134da3e4a5cd2b2eb99885a4062fbc71.jpg
Actrița Natalie Portman a renunțat la dansul și piruetele din cel mai recent film al său, "Lebăda neagră", pentru a filma un scurt-metraj alb-negru în care se dezbracă, informează dailymail.co.uk.
La începutul clipului, actrița stă pe un scaun, într-o cameră goală, fiind îmbrăcată cu o rochie lungă din satin, o capă, sandale cu toc înalt, mănuși de seară și o perucă cu păr blond lung și ondulat.
Portman începe să își dea jos accesoriile și hainele, aruncându-le lângă scaun. Actrița rămâne îmbrăcată doar în lenjerie de satin, iar la sfârșit își dă jos chiar și peruca blondă, lăsând să se vadă părul ei negru acoperit de o plasă pentru păr.
Clipul face parte dintr-un film special creat pentru a fi distribuit împreună cu ediția de Hollywood a revistei New York Times, intitulat "Fourteen Actors Acting", în care au filmat actorii care au definit cinematografia anului 2010. Considerat "un supliment multimedia interactiv", acest proiect video reprezintă o galerie video a tipologiilor clasice de actori și conține 14 scurtmetraje de câte un minut, filmate în alb-negru
În filmul regizat de Solve Sundsbo joacă Natalie Portman, James Franco, Javier Bardem, Jesse Eisenberg, Chloe Moretz, Michael Douglas, Matt Damon, Jennifer Lawrence, Noomi Repace, Vincent Cassel, Anthony Mackie, Robert Duvall, Lesley Manville și Tilda Swinton.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 11 Decembrie 2010
Stire din Fun : Ofertele de serviciu pe înțelesul tuturor
Joi, 09 Decembrie 2010
Stire din Fun : Katy Perry extrem de sexy
Pagina a fost generata in 2.5979 secunde