Să descifrăm femeia!

867
Să descifrăm femeia! - sadesciframfemeia-1452697626.jpg

Articole recomandate

În anumite situații, indiferent ce ai face sau ai zice în preajma soției/iubitei/prietenei nu e bine. Iată câteva exemple:

1. Da sau nu? Întrebările la care se răspunde prin "da" sau "nu" sunt întrebări capcană, ambele variante de răspuns fiind greșite. Se va evita un răspuns direct și, în măsura în care este posibil, se va merge la baie. În măsura în care se va putea ieși pe gemulețul de la baie, se va ieși.

2. Când ne trezim. Dacă te trezești mai devreme decât ea, o deranjezi, faci zgomot - uite, ai trezit-o și pe ea, când putea să mai doarmă 15 minute. Dacă te trezești după ea, normal, ce-ți pasă ție, ce, ăla-i program ce ai tu? Ideal ar fi să te culci la aceeași oră cu ea (adică exact când încep rezumatele din Champions League) și să te trezești la aceeași oră cu ea (mai exact, cu 15 minute mai devreme, ca să fii drăguț și să faci cafeaua, după care faci ce vrei tu, cu condiția să nu adormi la loc sau să ocupi baia).

3. Cât muncim. Dacă termini programul înaintea ei, nu-ți dai interesul, ești un indolent, n-o să faci niciodată nimic. Dacă muncești pe brânci, o lași prea mult singură, cariera e mai importantă decât ea, normal.

4. Cum ne îmbrăcăm. Dacă te îmbraci nașpa, n-ai pic de gust (sau, cum ar spune amică-ta: "Dragă, ăsta țăran o să rămână toată viața, degeaba m-am chinuit cu el"). Dacă te îmbraci elegant, sigur te-ntâlnești cu vreuna.

5. Sunăm sau nu după ceartă? Dacă o suni, fie nu-ți răspunde, fie îți închide plină de draci. Încearcă însă să n-o suni - nu ți-a păsat deloc de suferința ei!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Ianuarie 2016
Stire din Fun : Cum să refuzi  o femeie  ca ea!
Marţi, 12 Ianuarie 2016
Stire din Fun : Cum stă treaba  cu dragostea de țară
Marţi, 12 Ianuarie 2016
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 14 Ianuarie 2016
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 13 Ianuarie 2016
Stire din Fun : Lecție despre sex,cu fiul cel mare
Miercuri, 13 Ianuarie 2016
Stire din Fun : Pact secret între mireasă și preot
Miercuri, 13 Ianuarie 2016
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 1.7723 secunde