Scrisoarea unei românce face ravagii pe internet: "Dragă soacră, nu te mai forța să-mi educi copiii, pentru că n-ai făcut o treaba bună nici cu al tău fecior!"

11451
Scrisoarea unei românce face ravagii pe internet:

Articole recomandate

Scrisoarea unei românce a devenit virală în mediul virtual. Expeditoarea este o bloggeriță, iar destinatara... propria soacră. Tânăra a "pus-o la punct" pe mama soțului ei, mai ales că femeia pare să se fi băgat în intimitatea familiei ei. 


"Dragă soacră, aș avea următoarele lucruri să-ți spun:

Nu te mai forța să-mi educi copiii, pentru că să știi n-ai făcut o treaba bună nici cu al tău fecior. După 10 ani încă mai strâng în urmă lui șosetele și chiloții…. greu se mai schimbă un om după ce tu, că mama, nu l-ai învățat să facă nimic de copil.

Nu mă mai speria cu vizitele tale neanunțate, pentru că dată viitoare nu-ți mai deschid ușa. Știu că te roade curiozitatea că să afli ce fac eu toată ziua acasă, dar totuși…. renunță! Nu mai încerca să-mi manipulezi bărbatul, n-ai nicio șansă… dacă încă nu știai află că: bărbații de neveste ascultă nu de mame! Nu-mi mai îndopa copiii cu mâncare că nu sunt nici căței nici pisici. Dacă n-ai ce face ocupă-te mai bine de câinii din față blocului…. dac-or mai fi. Nu mai cumpăra haine nepoților, pentru că gusturile noastre nu coincid, mai bine mi-ai da mie banii sau poate mergem împreună să le cumpărăm ceva drăguț. Nu le mai cumpăra dulciuri, acadele, sucuri pentru că ne chinuim să renunțăm la zahăr."

Continuarea este scrisă în același stil. În stil pamfletar, nora își ironizează soacra și nu pare a lăsa garda jos.

"Te rog, când mai ieși afară cu nepoții tăi nu-i mai îmbracă gros și nu le îndesă căciuli pe cap, vreau să fac oameni sănătoși din ei nu plante care la prima adiere de vânt se clatină. Nu-mi mai pune copilul să recite poezii în față prietenelor tale că să te dai mare…. nu este clovnul familei. Nu mai încerca să-mi reamenajezi casă, la fel, gusturile noastre nu coincid. Renunță să ne mai faci să ne simțim vinovați de nefericirea ta! Fericirea ta nu este responsabilitatea noastră! Nu mai cere nepoților să păstreze secrete față de noi, pentru că nu așa intenționăm să ne educăm copiii, sinceritatea și adevărul sunt valorile pe care vrem să le transmitem, nu minciună și meschinăria. Nu-mi mai numără paharele de vin pe care le beau! Nu mai da sfaturi atunci când nimeni nu-ți cere! Nu ne mai sună după 10 noaptea că să ne spui că nu ți-a venit pisica acasă. Nu te mai victimiza, mai ales în prezența copiilor, că să capeți atenție! Chiar dacă nu mă agreezi pe mine, mama nepoților tăi, nu mă vorbi de rău în prezența lor! Lumea nu începe și nici nu se sfârșește cu tine! Pfffff…."

Fără vreo încheiere clasică, de tipul "cu drag" sau "la revedere", nora și-a încheiat epistola, distribuită de mii de internauți în mediul virtual, scrie a1.ro







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 16 Septembrie 2016
Stire din Fun : Bancuri
Vineri, 16 Septembrie 2016
Stire din Fun : Drum lung, idei puține…
Vineri, 16 Septembrie 2016
Stire din Fun : Lecție de ieșit la agățat
Vineri, 16 Septembrie 2016
Stire din Fun : Ultimatum pentru  o soție infidelă
Joi, 15 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 15 Septembrie 2016
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 14 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 14 Septembrie 2016
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 14 Septembrie 2016
Stire din Fun : Când soția ți le spune verde în față
Miercuri, 14 Septembrie 2016
Stire din Fun : Dialog tată-fiică
Pagina a fost generata in 0.9528 secunde