Concurs Sexul matinal ne menține sănătoși

846

Articole de la același autor

Când vă place să faceți sex? Dimineața sau seara? Dacă nu sunteți un fan al întâlnirilor romantice la primele ore ale dimineții, ar trebui să deveniți. Astfel de partide sunt benefice atât pentru starea noastră fizică, dar mai ales pentru cea psihică.
Cercetări recente au arătat că, dacă ne începem ziua făcând sex, ne stimulăm sistemul imunitar, vom străluci de fericire toată ziua și îmbunătățim textura pielii și a părului.
Iată câteva lucruri care să ne convingă să ne resetîm ceasul pentru sex matinal.
r Cei mai mulți bărbați ating starea de maximă excitare dimineața, acela fiind momentul când nivelul de testosteron atinge maximul, mai ales că circulația sângelui în penis crește în timpul nopții. În plus, după o noapte de odihnă, ei se simt plini de energie și extrem de virili.
r Se știe însă că femeile nu sunt așa de înnebunite după sexul matinal, mai ales dacă nu au avut timp să se spele pe dinți, să se coafeze și să se machieze. Atunci când sunt dichisite, femeile sunt mult mai sigure pe ele, de aceea preferă partidele de seara. Soluția recomandată de specialiști este ca dimineața să alegem poziția "lingurei", astfel încât să nu fie nevoie să stăm față în față.
r Potrivit unui studiu recent, sâmbătă seara este momentul preferat de britanici pentru a face dragoste, după care urmează vineri seara și duminică dimineața. Este clar că, deși bărbaților le place mai mult de dimineață, tot femeile au ultimul cuvânt.
r Din păcate, la femei, nivelul hormonilor generatori de poftă de sex crește în jurul prânzului. Însă, de obicei este un moment dificil al zilei pentru a-și face de cap.
r Un alt studiu a arătat că șapte din zece cupluri sunt prea obosite pentru a mai face sex. Viața aglomerată, programul încărcat la serviciu și îngrijirea copiilor ne epuizează prea tare pentru a mai avea putere să ne arătăm dragostea în cel mai natural mod posibil. Două treimi din noi mai au energie doar pentru sex de weekend.
r Mai mult de jumătate refuzăm să facem sex dacă este trecut de o anumită oră din noapte, tocmai pentru că a doua zi ne ducem la serviciu și nu vrem să fim obosiți.
Cu siguranță v-ați regăsit în măcar unul din exemplele și motivele enumerate mai sus. Așa că nu mai stați pe gânduri și mâine dimineață încercați și voi noua "rețetă".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 19 Februarie 2011
Stire din Fun : Scrisoare din tabără
Sâmbătă, 19 Februarie 2011
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 19 Februarie 2011
Stire din Fun : Doamneee, nu mai vreau să fie luuuni!
Sâmbătă, 19 Februarie 2011
Stire din Fun : Destinații autohtone de Dragobete
Vineri, 18 Februarie 2011
Stire din Fun : Scrisoarea unei mame blonde
Pagina a fost generata in 2.3677 secunde