Șoferii spun lucruri trăznite: Cum se disculpă după producerea unui accident

861
2
Șoferii spun lucruri trăznite: Cum  se disculpă după producerea unui accident - accident1384699512-1384726220.jpg

Articole recomandate

AVIONUL MI-A TĂIAT CALEA

"În timp ce mă deplasam cu autoturismul proprietate personală pe DN1 în direcția Otopeni, un avion mi-a tăiat calea, prin aer. Nu cred că circula regulamentar întrucât era foarte aproape de sol. Atunci fiul meu a țipat, și normal, pentru că era disperat, el are doar 9 ani, și eu am accelerat ca să evit avionul și am intrat în mașina din fața mea care era condusă de o femeie. Să știți, domnule agent, că femeia m-a și înjurat...", încerca să explice un șofer.

MAȘINA A PLECAT SINGURĂ

"Șoferul dubei s-a uitat exact în ochii mei și eu am accelerat, pentru că am considerat că ne-am înțeles din priviri", a susținut un conducător auto care nu s-a asigurat la plecarea de pe loc. "Sigur că n-am mai semnalizat, dar pe urmă șoferul respectiv n-a mai vrut să recunoască că s-a uitat la mine... Dar eu pot să va spun că are ochii albaștri..." Sau... "Eu stăteam liniștit pe loc, la semafor. Deodată mașina a plecat singură și l-a atins în bară pe conducătorul auto din fața mea. Atunci el s-a enervat și a dat tare cu spatele și mi-a spart farurile și mi-a îndoit bara... Eu n-am avut nicio vină".

SE PREFĂCEA CĂ TRAVERSEAZĂ

"Am văzut cum autoturismul din față mea a lovit pietonul, dar pietonul s-a ridicat și atunci l-am lovit și eu", mărturisea un conducător auto. "Nu credeam că se mai ridică", și-a susținut omul nevinovăția.

De altfel și într-un accident în care au fost implicate mai multe mașini, se pare că tot un pieton a fost de vină: "O femeie se prefăcea că traversează. Pe șoferul din fața mea l-a păcălit și el a frânat. Am oprit și eu, dar șoferul din spatele meu, care și el își dăduse seama că femeia se pre-face, a intrat în mine și m-a îm-pins în mașina din față. Pe urmă a fost cum am spus eu. Femeia nici n-a mai traversat..."

VENEAU MAȘINI DE PESTE TOT

Cele mai bizare explicații ale accidentelor auto rămân totuși cele din intersecții. "Eu mă deplasăm regulamentar, dar din toate părțile veneau mașini. Atunci eu am oprit. (n.r. - semafoarele nu funcționau și șoferul se afla pe drumul cu prioritate. A oprit mașina în mijlocul intersecției). Să se înghesuie ei, dacă sunt șmecheri! Și tocmai pe mine, care stăteam pe loc, m-a îndoit unul cu mașină de șmecher. Cred că era fotbalist, că ăștia se înghesuie așa..."

AM PORNIT PE ALBASTRU

"Cred că ați observat că la semafoarele astea noi, moderne, este și culoarea albastră. Când s-a aprins albastru eu nu am știut ce să fac pentru că nu scrie în regulament. Am pornit, dar după aia am oprit pentru că mi-am dat seama că la culoarea albastră în mod normal trebuie să eliberezi banda de circulație. Îl rog pe această cale pe domnul ministru să ia măsurile care se impun..."

M-A ÎMPINS VÂNTUL CU 60 LA ORĂ

"Bătea vântul cu peste 100 de kilometri la ora din spate. Eu circulăm cu 50 la oră, dar vă dați seama că vântul mă împingea foarte tare. Eu am frânat, dar n-am putut evita impactul pentru că m-a împins vântul cu o viteză de aproximativ 60 de kilometri pe oră, ținând cont de forțele de frecare...", a susținut un șofer a că-rui viteză în oraș era - după aprecierile martorilor și ale polițiștilor - de aproximativ 80 km/h.

Comentează știrea

uggs sale on black friday
1 decembrie 2013
uggs sale on black friday

There might be instances when folks and situations are genuinely horrible for you, and although it really is easy to respond hurt and angry or just internalize the pain as in the event you have earned it uggs sale on black friday http://www.web-hosting-report.com/blackfriday/uggs-sale-on-black-friday.html

louis vuitton black friday 2013
1 decembrie 2013
louis vuitton black friday 2013

The seaside makes for any good contrast for the chilly and the snow. About three years ago I had been sunbathing on Manly seaside in Sydney when i rolled more than and my shoulder just popped out from the joint. I've because managed to type it out with a good amount of physiotherapy. louis vuitton black friday 2013 http://www.web-hosting-report.com/blackfriday/louis-vuitton-black-friday-2013.html

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Noiembrie 2013
Stire din Fun : Ce nemulțumiri are o blondă  la bibliotecă
Sâmbătă, 16 Noiembrie 2013
Stire din Fun : BMW distrus în parcare din… greșeală
Sâmbătă, 16 Noiembrie 2013
Stire din Fun : Unde mergi, bă, Superman?
Sâmbătă, 16 Noiembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4823 secunde