HOROSCOP

225
HOROSCOP - driftaway10061336489619135042263-1384725746.jpg

Articole recomandate

Berbec: Oriunde ajungi astăzi ai senzația că pici la momentul nepotrivit. Această teamă este amplificată și de atitudinea pe care cei din jur o au. Sunt distanți și abia îți oferă un strop de atenție.

Taur: Ești plăcut sur-prins să afli despre reu-șita unui prieten, ba chiar ești gata să îi fii alături la mica petrecere pe care o organizează. Găsești momentul potrivit pentru a te reintegra în anturaj.

Gemeni: Ai ceva suspiciuni cu privire la sinceritatea unei persoane din anturaj. Nu prea îți place modul în care privește viața, dar cei din jur par a fi de-a dreptul fascinații de cel nou venit.

Rac: Îți poți lăsa gândurile să zburde în voie pentru că este o zi dedicată în exclusivitate fanteziei. Visezi cu ochii deschiși la un viitor roz.

Leu: Toți cei din jur nu par astăzi prea deschiși la comunicare, așa că te ferești să discuți prea mult pentru a nu intra în conflicte nedorite. Agitația din jur nu te ajută să găsești relaxarea de care ai nevoie

Fecioara: În sfârșit se instaurează armonia în cuplu, astfel că încercările și clocotul din ultima vreme sunt date uitării. Te concentrezi pe momentul plăcut, ba chiar faci un gest romantic.

Balanță: Fluxul intens de vești te poate incita la niște decizii pripite și deloc înțelepte. Oricât ar părea de ur-gentă o situație lasă-ți timp pentru a privi din exterior tot ce se întâmplă.

Scorpion: Oportuni-tăți de schimbare pe viitor sunt destule, dar tot ce trebuie să faci este să te dove-dești consecvent, mai ales astăzi. Ești pus în fața unor alegeri destul de importante.

Săgetător: Persoana iubită are senzația că relația îi cam limitează orizonturile personale. În loc să te superi, ar fi mai bine să vezi dacă nu cumva ai tendința de a-i ignora dorințele.

Capricorn: Întâlnirile dese cu prietenii și-au cam pus amprenta pe bugetul tău. Astăzi apare o nouă invita-ție în oraș, dar te vezi nevoit să refuzi totul.

Vărsător: Constați că ai avea nevoie de protecția cuiva la locul de muncă și din acest motiv încerci să legi o relație cât se poate de apropiată cu un coleg bine văzut de superiori.

Pești: Intri într-un fel de competiție cu o rudă și cauți să fii cel care iese în față prin orice mijloace. Nu te mulțumește faptul că în mod evident stai mai bine la capitolul finanțe, ci ai vrea respectul tuturor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 03 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 01 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 10 Septembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 07 Septembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 05 Septembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 24 August 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 25 Iulie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 15 Iulie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.0793 secunde