Vis de marinar

755
1
Vis de marinar - ananiegagniuc2-1471014041.jpg

Articole recomandate

Sunt marinar și sunt mândru de asta, o viață întreagă mi-a plăcut să fiu legănat. De când am fost repartizat pe navă, în fiecare noapte visez cum valurile poartă "vaporiul" în larg, spre nemărginite zări și, Doamne!, ce bine este acolo... 
Astă noapte am avut un vis… de vis! Se făcea că pornisem cu nava spre necunoscute țărmuri. Eram pe punte, stropi de apă sărată îmi biciuiau fața, soarele își trimitea razele până în suflet, delfinii săltau la babord și tribord. Cu o mână mă țineam de balustradă și cu cealaltă de sticla de rom, băutura marinarilor.
Deodată s-a zărit un petic de pământ. "Pământ!", strigă un marinar din gabie. "Ce fel de pământ?" întrebă căpitanul. Marinarul privi din nou prin binoclu și rosti: "Cernoziom!" Apoi reveni: "Cred că e țărmul asiatic al Mării Negre, că se zăresc amazoane dezbrăcate!"
Un chiot de bucurie se auzi în întreg echipajul. Urgent, dușuri, spray-uri, costume la patru ace, unii și-au luat dolari în buzunare, alții apărătoare pentru cele lumești, ce mai, în zece minute toată lumea era pregătită…
Am acostat. 
Pe țărm, femeile erau pregătite, cu săgețile și sulițele îndreptate spre noi. Noi, de asemenea, cu ele îndreptate spre femei. A început dialogul: "Cine sunteți ?" "Bărbați!" "De unde?" "Din România!" 
A început o șoșoteală între căpeteniile amazoanelor, apoi șefa întrebă: "Petre Roman este ?" "Nu" "Florin Piersic este?" "Nu" "Pepe, Fuego, Botezatu, Bitman?" "Nici unul". "Bine dar, la câte probleme interne aveți voi, la voi, de ce veniți să vă băgați… în treburile noastre interne ?" "Cu voia dvs…" "Bine, de data asta vă lăsăm, numai să vedeți cum e sexul fără un sân. Apoi duceți-vă acasă, că acolo-i și mai mare "lucru" pe care urmează să ni-l faceți!"
Doamne, și unde nu m-au luat trei amazoane, una mă dezbrăca, alta îmi făcea vânt cu o frunză de palmier și-a treia îmi legăna trupul, ca-ntr-un hamac.
Deodată… m-am trezit, zgâlțâit de ofițerul secund. "Scoală puturosule, că intri de serviciu pe dană. Scoală, că a venit soacră-ta în vizită, știind că azi ai luat salariul. Ce-ai visat de-ți tot țuguiai buzele și îți încordai trupul ? Ai visat, cumva, porno?"
Acesta da, vis de marinar!…


Ananie GAGNIUC




Comentează știrea

papu
13 august 2016
pentru

este normal sa visezi la marinarie deoarece numai te-ai plimbat cu navele marinei militare nu ai fost palmas. sifon!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 13 August 2016
Stire din Fun : Foileton. Republica Fascinația Mării
Sâmbătă, 13 August 2016
Stire din Fun : Amiralul umorului românesc
Sâmbătă, 13 August 2016
Stire din Fun : Bancuri cu medici
Sâmbătă, 13 August 2016
Stire din Fun : Sub acoperire, la propriu
Sâmbătă, 13 August 2016
Stire din Fun : Horoscopul marinarilor
Sâmbătă, 13 August 2016
Stire din Fun : Parada modei, la bordul navei
Sâmbătă, 13 August 2016
Stire din Fun : Bancuri cu marinari
Vineri, 12 August 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 12 August 2016
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 1.0197 secunde