Cadouri sexy pentru Crăciun

176
Cadouri sexy pentru Crăciun - cadouri-1386690418.jpg
Te-ai săturat să îi tot faci cadou iubitului tău de Crăciun aceleași lucruri obișnuite. Vrei să îl surprinzi și nu știi cum? Fii îndrăzneață și optează pentru daruri sexy, dacă nu chiar erotice. În acest fel, îl vei ispiti și îi vei da frâu liber imagi-nației!

1. Cumpără-ți o ținută sexy, roșie și oferă-i un dans lasciv și o partidă de sex de neuitat! E un cadou pe care îl va aprecia mult mai mult decât îți poți imagina!

2. Lumânări pentru masaj. Nu sunt lumânări normale, pe care le arzi și atât! Acestea se to-pesc și se transformă într-un ulei cald cu care se face apoi masaj. Aprinde lumânarea, pune muzică în surdină și apoi treci la acțiune! Oferă-i un masaj senzual și extrem de relaxant!

3. Fă o ședință foto, în mai multe ținute și ipostaze hot, și realizează un calendar cu pozele tale! Este o idee năstrușnică și un dar nemaipomenit pentru iubitul tău!

4. Dăruiește-i o pereche de cătușe cu puf roz sau roșu... Puteți face role playing, el interpretând rolul polițistului, în timp ce tu ești fetiță obraznică și rea...

5. Că tot veni vorba de jucării sexuale, ce-ar fi să încerci o lenjerie comestibilă? În acest mod, iubitul tău va putea gusta bunătățile de Crăciun direct de pe tine!

6. O altă idee de cadou, care tinde mai mult spre romantism, ar fi: o sticlă de vin, două pahare și o pătură... în fața șemi-neului unei cabane, în vârful munților!

7. Pentru a veni în completarea ideii de mai sus, o sticlă de șampanie, două pahare, voi doi și un jacuzzi... ar fi cadoul perfect pe timp de iarnă, iar atmosfera romantică de Crăciun vine în ajutorul lui!

(Sursa: www.femina.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Trucuri pentru sex rapid
Marţi, 10 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Cum să-l înnebunești în dormitor
Pagina a fost generata in 0.6658 secunde