Cum pregătiți casa și grădina pentru Crăciun

277
1
Cum pregătiți casa și grădina pentru Crăciun - 10decfondpregatiticasacraciun-1386697179.jpg

Articole recomandate

Trendul dictează în modă și în design, așa că este bine să îl urmați și atunci când decorați casa și grădina pentru sărbătorile care se apropie. Important este să alegeți o temă - recomandă specialiștii Casa.mea.ro. Una din acestea ar putea fi nașterea lui Iisus sau venirea lui Moș Crăciun.

Simplitate și eleganță

În acest an, nici la interior, nici la exterior, nu se mai poartă avalanșa de decorațiuni și globuri alese la întâmplare. Cel mai bine este să mergeți pe două sau maximum trei culori.

Inspirați-vă din natură

Dacă sunteți în pană de idei și nu știți care ar putea fi decorațiunile potrivite pentru locuința dumneavoastră, puteți să va inspirați din natură. De exemplu, foarte bine dau țurțurii luminoși, care se pot pune la terase, balcoane sau la streașina locuinței. Pe fațade, puteți folosi perdele luminoase de diverse dimensiuni.

Nu uitați de grădină

Dacă în grădină se găsesc brazi sau diferiți copaci, ar fi bine să nu îi privați de hăinuțele speciale pentru Crăciun. Șiragurile luminoase de ghirlande dau bine, mai ales dacă sunt întinse pe trunchiul copacilor.

Luminați și aleile

Aleile lungi și treptele pot fi iluminate feeric cu ajutorul stâlpilor, a căror lumină este direcționată în jos. Instalațiile electrice pentru exterior sunt indispensabile, însă înainte de a le cumpăra, ar fi bine să verificați dacă au marcajul IP 40, care reprezintă gradul de protecție. Acest lucru înseamnă că sunt protejate de apă și de praf. Este posibil ca o parte dintre instalațiile electrice pe care le utilizați ca să împodobiți grădina să fie de anul trecut sau chiar mai vechi. Din cauza felului în care au fost depozitate sau a vechimii, s-ar putea ca unele dintre ele să se fi defectat. Repararea lor poate fi destul de complicată, iar dacă acest lucru implică dezgolirea firelor electrice, ar trebui să vă asigurați, utilizând un clește special.

Ghirlande pentru casă și grădină

Dacă ați decis să folosiți ghirlande pentru împodobirea casei și a grădinii, este de preferat că acestea să aibă fire de alimentare lungi, pentru a avea acces mai ușor la prize. Cum produsele pentru iluminatul grădinii pot suprasolicita instalațiile electrice și pot face să apară mari probleme, este indicat să cumpărați un transformator pentru exterior. Transformatoarele sunt montate în cutii metalice cu grad mare de protecție și pot fi amplasate lângă ziduri sau îngropate în pământ. Dacă vi se pare inestetic, le puteți ascunde în spatele unor plante.

Așadar, cu ajutorul acestor sugestii și ajutați de propria inspirație, atmosfera din casa și curtea dumneavoastră, de sărbători, ar putea fi una cu adevărat feerică.

Comentează știrea

christian louboutin summerissima
28 februarie 2014
christian louboutin summerissima

red bottom shoe repair Stiri Diverse : Cum pregătiți casa și grădina pentru Crăciun | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin summerissima http://journal.tuttofiorilli.com/images/christian-louboutin-shoe.asp

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Decembrie 2013
Stire din Diverse : Bunătăți pentru masa de Crăciun
Miercuri, 11 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Cadouri sexy pentru Crăciun
Pagina a fost generata in 1.5574 secunde