Când NU trebuie sa faci SEX cu partenerul! Ce se întamplă dacă nu respecți regula

427
Când NU trebuie sa faci SEX cu partenerul! Ce se întamplă dacă nu respecți regula - candnutrebuiesafacisex-1393509713.jpg
Sexul este o parte esentiala a unei relatii si, de regula, duce la apropierea intre parteneri. Exista, insa, si o situatie in care doua persoane trebuie sa NU faca sex, daca tin la relatia lor.


Potrivit unui studiu recent publicat in Buletinul de Psihologie sociala din Statele Unite, exista o singura situatie in care nu este indicat sa intretinem relatii sexuale cu partenerul.


Adultii care au participat la chestionar au precizat de cate ori au facut sex cu partenerul si motivul pentru care si-au dorit aceasta relatie. Pe langa acestea, cei chestionati au mentionat si gradul de satisfactie pe care l-au obtinut in urma partidei de sex.
Astfel s-a observat ca de fiecare data cand partenerii faceau sex din dorinta de apropiere si afectiune, placerea obtinuta era mult mai mare.


In acelasi studiu a reiesit si situatia in care cei doi parteneri NU ar trebui sa faca sex.
Atunci cand sexul a avut ca scop evitarea unui conflict sau cand a fost facut din obligatie, din dorinta de a nu-l dezamagi pe celalalt, atunci relatia a avut de suferit. Respectul de sine al partenerilor, dar si intensitatea sentimentelor au fost mult diminuate.(sursa:www.femina.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Februarie 2014
Stire din Life and Style : Totul despre sexul tantric
Pagina a fost generata in 4.3781 secunde