Cât de bine îți cunoști zonele erogene?

159
1
Cât de bine îți cunoști zonele erogene? - catdebine-1386690302.jpg
Știm că le avem, dar oare le-am descoperit pe toate? Îți place să fii sărutată pe gât, mușcată cu delicatețe de lobul urechii și vrei să descoperi și alte zone sensibile în care să fii mângâiată și răsfățată... Ce alte zone erogene mai cunoști? Oare știai că:

1. În spatele genunchilor, datorită pielii subțiri și fine și a nenumăra-telor terminații nervoase, săruturile, mângâierile dau senzații atât de puternice încât preludiul poate începe, cu succes, din această zonă?

2. Masajul scalpului poate fi un element cheie al preludiului?

Cea mai bună parte a tunsului este... masajul scalpului! Nu-i așa? Îți dă senzații de neuitat, încât te trec fiori de plăcere în tot corpul. Sugerează-i iubitului tău să îți maseze ușor scalpul sau, pur și simplu, să se joace în părul tău. Te vei relaxa, presiunea sanguină va crește, iar apropierea fizică dintre voi va fi din ce în ce mai mare.

3. Urechile nu trebuie suflate, ci sărutate?

Vechiul truc pe care băieții îl foloseau pentru a excita fetele, acela cu suflatul în ureche, acum a devenit mai mult prostesc decât seductiv. Dar sărutul, atingerile ușoare ale lobului urechii cu limba stimulează și incită foarte tare. De asemenea și o șoaptă sexy la ureche dă rezultate!

4. Buzele sunt unele dintre cele mai erotice zone ale corpului?

Iată motivul pentru care îți plăcea la nebunie să te săruți în perioada liceului. Cinci minute de sărutări stând pe o canapea - mai ales dacă folosești diverse tactici: de la încet la rapid, mușcat buze, atingeri ușoare cu limba - te stimulează atât de mult încât nu mai ai nevoie de alt preludiu!

5. Atingerile gâtului, pe la spate, sunt mai mult decât erogene?

Sărutările, respiratul profund în zona cefei, atingerile lente cu limba te excită extrem de tare, poate mai mult decât alte gesturi. Este una dintre cele mai erogene zone. (Sursa: www.femina.ro)

Comentează știrea

christian louboutin high heels
28 februarie 2014
christian louboutin high heels

christian louboutin lady lynch zeppa wedge pump Stiri Life and Style : Cât de bine îți cunoști zonele erogene? | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin high heels http://stat.frontimall.com/images/christian-louboutin-pigalle-85.asp

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Trucuri pentru sex rapid
Miercuri, 11 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Cadouri sexy pentru Crăciun
Marţi, 10 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Cum să-l înnebunești în dormitor
Marţi, 10 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Lecția de seducție
Pagina a fost generata in 0.5095 secunde