Ce faci după o ceartă?

95
Ce faci după o ceartă? - cearta-1410344862.jpg
Indiferent de cât de bine te înțelegi cu iubitul, certurile sunt inevitabile la un moment dat. Chiar dacă nu ne convine, nu există relația perfectă.


Motivul este destul de simplu: noi, oamenii, nu suntem la fel. Este imposibil să fi trăit aceleași experiențe și să avem aceleași așteptări ca o altă persoană. Astfel, din când în când se ajunge la o neînțelegere care poate degenera. Dacă nu știi ce să faci după o ceartă, ți-am pregătit câteva sfaturi care te vor ajuta.


Cere-ți scuze. Chiar dacă partenerul a început cearta, poate că și tu ai spus sau ai făcut ceva ce regreți. Lasă mândria deoparte și cere-ți scuze, cel mai probabil și el îți va răspunde în aceleși fel. În plus, dacă nu o faci, iubitul tău poate crede că ce ai spus nu a fost la nervi, ci ceea ce simți cu adevărat.

Nu îi reproșa nimic după ce cearta s-a terminat

Așa cum și tu poate că ai exagerat și ai spus anumite lucruri, poate că și el a făcut-o. Nu îi aduce aminte în fiecare zi că în timpul certei a spus ceva ce te-a deranjat. Poți, în schimb, să îi explici calm, o singură dată, de ce te-a suparat.

Încearcă să îi înțelegi punctul de vedere

Indiferent dacă ai sau nu dreptate într-o ceartă, încearcă să înțelegi și punctul celuilalt de vedere, oricât de absurd ți s-ar părea la început. Sau macar iti dai seama cum sa abordezi situatia astfel incat sa il faci sa te inteleaga.

Faceți ceva împreună

Ieșiți la o întâlnire romantică, faceți ceva distractiv împreună, bucurați-vă unul de compania celuilalt; cearta a trecut, faceți ceva pentru a vă aminti cât de bine vă e împreună.

Sex de împăcare

Unul dintre cele mai grozave tipuri de sex este... sexul de împăcare. Motivul este simplu: elimini toată frustrarea și supărarea într-un mod productiv.(sursa:www.cosmopolitan.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Septembrie 2014
Stire din Life and Style : Sex în timpul menstruației: da sau nu?
Miercuri, 10 Septembrie 2014
Stire din Life and Style : Cum organizezi aniversarea cu iubitul
Miercuri, 03 Septembrie 2014
Stire din Life and Style : Cum să te transformi într-o seducătoare
Pagina a fost generata in 0.2767 secunde