Ce îi determină pe bărbați să fie infideli?

183
2
Ce îi determină pe bărbați să fie infideli? - ceiideterminapebarbati-1393193853.jpg
O intrebare veche de cand lumea si cu multe raspunsuri… Am cautat insa si ceva noutati in infidelitatile barbatilor, care, mai mult ca sigur, te vor ajuta sa afli ceva in plus despre tine – lucruri pe care nu le stiai.


Infidelitatea e veche de cand lumea, fiind prezenta atat la femei, cat si la barbati. In zilele noastre, sondajele arata ca unul din sase barbati implicati intr-o relatie stabila isi insala partenera. Te sperie stirea aceasta? Ori ti se pare un lucru absolut normal, obisnuit? Departe de noi gandul sa deschidem un proces impotriva barbatilor. Incercam numai sa aflam daca nu cumva infidelitatea partenerului poate fi o oglinda pentru femeia inselata.


Orice femeie care a trecut printr-o asemenea experienta isi pune cel putin una dintre intrebarile urmatoare: "De ce mi se intampla tocmai mie?", "Cu ce am gresit?", "De ce mi-a facut una ca asta?". Indiferent de concluzia la care ajung, cele mai multe dintre femeile inselate trec printr-o perioada dificila, in care respectul de sine le scade simtitor.
De aceea, de aceasta data vom cauta altfel de raspunsuri. Raspunsuri care sa iti ajute sa inveti ceva de pe urma unei asemenea experiente neplacute, devastatoare chiar pentru unele dintre noi.
Ce spune infidelitatea lui despre tine


Iubirea si intelegerea sunt importante pentru relatia de cuplu, dar trebuie sa-ti amintesti si de farmecul imprevizibilului. Iti aduci aminte de inceputurile relatiei, de entuziasmul si surprizele cu care iti obisnuisesi partenerul?


S-ar parea ca dupa ce a trecut "nebunia" te-ai simtit prea sigura de relatia voastra si ai lasat rutina sa isi faca simtita prezenta. Grijile zilnice, preocuparile legate de serviciu si de copii te-au legat la ochi si n-au mai lasat loc surprizelor, care ii placeau atat de mult lui!


Ce poti invata


Daca doresti sa reinvii relatia, in ciuda pasului gresit pe care el l-a facut, trebuie sa te reinventezi. Adu-ti aminte de tine, asa cum erai cu ani in urma. Nu conteaza cele cateva riduri sau kilograme in plus.


Important este sa regasesti acel spirit tineresc si indraznet care te facea sa ii dai intalnire pe neasteptate ori sa contramandezi programul stabilit cu mult timp inainte, in favoarea unei mici nebunii de moment… Chiar daca nu esti dispusa sa ierti, este bine sa iti reinvii spiritul tineresc, eventual pentru o viitoare relatie – de ce nu?!(sursa:www.avantaje.ro)






Comentează știrea

admirator
24 februarie 2014
e bun articolul dvs.

si preocuparea pentru a sfatui femeileș dar sunt mai multe tipuri de adulter. (La ambele sexe.) Ocazional, care nu este asa important daca nu se repeta si nu are urmari grave(copii, boli venerice), sistematic (cel care trebuie sa duca la divort, in mod normal), profesional (ei..... aici intra multe relatii interzise de lege si morala, dar fara de care el -sau ea- nu pot parveni; trebuie analizat fiecare caz in parte). E bine sa analizati fiecare caz in parte si sa nu mai vorbiti la modul general. Si sa vedeti ce efect are asupra partenerilor. Caci femeile reactioneaza intr-un fel, barbatii in altul. Si pe urma va mirati de ce creste violenta conjugala si dati in barbatii violenti sau gelosi. Nu e mai bine, mai usor si mai eficient sa stopati femeile rele de musca? Sau decat asta, mai bine ne uitam pe harta aia cu conflicte mondiale?

DODO
24 februarie 2014
infideli

De cind e lumea un mascul avea mai multe femele,ce atita taraboi ?

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Februarie 2014
Stire din Life and Style : Iubitule, vreau o partida perfecta de sex!
Sâmbătă, 22 Februarie 2014
Stire din Life and Style : Care sunt durerile de care te scapă sexul
Pagina a fost generata in 0.4367 secunde