Patru tipuri de sex pe care să le faci până la Dragobete

189
Patru tipuri de sex pe care să le faci până la Dragobete - 4tipuridesex-1392977248.jpg
A trecut Ziua Îndrăgostiților, însă cuplurile care nu au apucat să se bucure din plin de Valentine's Day a americanilor au încă o ocazie: să sărbătorească așa cum se cuvine de Dragobete. Uite câteva tipuri de sex pe care să le încerci în fiecare zi, până pe 24 februarie.


Iubire... de una singură
Chiar dacă nu aveți timp să faceți sex în fiecare zi, asta nu înseamnă că nu te poți simți bine și de una singură. Masturbarea este sănătoasă și are mai multe beneficii decât efecte negative. Așa că nu mai sta pe gânduri și ocupă-te de propria satisfacție sexuală, chiar și când iubitul tău nu este pe aproape.


Sex la beție
Cu toții trebuie să trecem și prin astfel de momente. Chiar dacă nu este cea mai bună partidă de sex pe care o vei avea vreodată și probabil nu va fi chiar atât de simplu - pentru niciunul dintre voi - ar fi distractiv să faceți sex și după ce vă îmbătați. Desigur, nu consumați alcool exagerat și nu uitați să aveți la îndemână și lubrifiant. Veți avea nevoie!


Sex în care domini
Nu ai neapărat nevoie de bice, cătușe sau costum de latex ca să domini în timpul partidei de sex. Anunță-ți dorința dinainte și propune-i ca el să facă tot ce îi... comanzi tu. O poziție de sex bună ca să arăți că tu ești în control este cea în care tu stai deasupra. Tu ții ritmul, adâncimea penetrării și poți alege să ajungi prima la orgasm sau să te joci cu el până nu mai rezistă.


Sex de împăcare
Știți ce aveți de făcut după o ceartă viguroasă, nu-i așa? O partidă de sex la fel de pasională ca și cearta ce s-a încheiat, pe post de împăcare. Iar dacă nu vă certați atât de des sau atât de tare, nu e nevoie decât să faceți o activitate fizică înainte - o jumătate de oră de jogging, de exemplu - și apoi să faceți sex. Adrenalina și tensiunea vor fi la fel de ridicate ca și după o ceartă.(sursa:www.joy.ro)














Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Februarie 2014
Stire din Life and Style : Iubitule, vreau o partida perfecta de sex!
Sâmbătă, 22 Februarie 2014
Stire din Life and Style : Care sunt durerile de care te scapă sexul
Miercuri, 19 Februarie 2014
Stire din Life and Style : Cum să-ți găsești partenerul potrivit
Pagina a fost generata in 1.0807 secunde