Cum să-ți găsești partenerul potrivit

98
Cum să-ți găsești partenerul potrivit - cumsatigasestipartenerul-1392719962.jpg
Orice femeie simte la un moment dat in viata ei ca este timpul sa intre intr-o relatei de lunga durata. Insa, pentru a face acest lucru, este nevoie de o selectie cat se poate de minutioasa cand vine vorba de partenerul ales.


1. In primul rand, trebuie sa fiti dispuse sa pierdeti timpul cu intalnirile. Este foarte important sa iesiti cu cat mai multi barbati, sa incercati sa-i cunoasteti pe fiecare in parte, pentru a putea apoi sa decideti prin comparatie care va satisface cele mai multe nevoi. Nu raporta insa barbatii noi pe car ii intalnesti la relatiile esuate din trecut. Trebuie sa iti dai seama ca esti la un nou inceput de drum si ca viata ta se va schimba.


2. Evita cliseele relationale. Acest lucru inseamna sa lupti impotriva ta! Motivul este simplu: orice femeie care a avut relatii esuate tinde sa caute parteneri asemanatori cu cei care au dezamagit-o. Asadar, trebuie sa luptati cu voi insiva si sa cautati barbati cat se poate de diferiti de cei cu care ati trait pana acum.


3. Nu te baza pe sex! Da, sexul este extrem de important, insa nu este lucrul care sa va umbreasca mintea. Chiar daca partenerul este INCREDIBIl din punct de vedere sexual, nu este un criteriu atat de important. Nu uita ca barbatii care uita sa se bucure de momentele petrecute in pat sunt de obicei cat se poate de introvertiti si au mereu ceva de dovedit. Nu iti doresti ca barbatul tau sa se gandeasca mereu numai laperformantele lui ci sa se bucure si de ceea ce ai tu de oferit.


4. Incearca-ti prietenii! Desi suna putin ciudat, cel mai bun loc in care poti incepe sa cauti barbatul dorit se afla printre prietenii de sex masculin pe care ii ai. Pe multi dintre ei ii cunosti bine deja, deci riscul nu este prea mare sa ai surprize neplacute. Insa, nu alege prieteni care sunt casatoriti! Chiar daca lucrurile vor parea ca merg bine, te vei simti mereu vinovata ca ai furat barbatul altei femei.


5. Nu te intalni cu oameni nefericiti! Nicio femeie nu are nevoie de un barbat care sa descopere mereu probleme. Pentru a incepe o relatie frumoasa, aveti nevoie in primul rand de un barbat optimist.
Asadar, respectand regulile de mai sus este foarte posibil sa va gasiti jumatatea dorita. Retineti! Cea mai importanta intr-o relatie este armonia!(www.lyla.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5054 secunde