Cine cu cine înșeală? Top bărbați cu stofa de amant

309
Cine cu cine înșeală? Top bărbați cu stofa de amant - cinecucineinseala-1392554411.jpg
Cu cât tentația este mai departe, cu atât sunt "strugurii" mai acri. Acest lucru este adevărat mai ales la capitolul infidelitate. Cei de la Victoria Milan, un site de dating pentru oameni căsătoriți sau într-o relație stabilă, care își caută o aventură. 


Reprezentanții site-ului au publicat recent rezultatele unui studiu bazat pe răspunsurile a 3.256 de femei infidele, membre ale comunității online, la întrebarea "Cu cine v-ați înșelat prima dată partenerul?".
Iată care sunt bărbații cu cele mai mari șanse de a deveni amanți: 


Vecinul 
Dintre participantele la studiu, 3% au dezvăluit că prima aventură a avut loc cu un vecin. 


Partenerul unei prietene 
Deși este un gest de neînchipuit într-o relație de prietenie. 6% dintre respondente au recunoscut că au avut o aventură cu partenerul unei prietene. 


Amicul partenerului 
Deși este genul de mutare care poate strica o prietenie pentru totdeauna, 9% dintre participantele la studiu susțin că și-au înșelat partenerul cu unul dintre prietenii acestuia. 


Un prieten 
Nu degeaba mulți sunt de părere că nu poate exista o relație de amiciție între femei și bărbați. Astfel, 10% dintre respondente spun că amiciția s-a transformat într-o primă aventură extraconjugală. 


Un bărbat cunoscut pe internet 
Mulți cred că a flirta online este un gest inofensiv, însă 16% dintre participantele la studiu au ajuns la o aventură de la câteva replici nevinovate schimbate pe internet.(sursa:www.feminis.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 Februarie 2014
Stire din Life and Style : CÂȘTIGĂTOR Concurs CINĂ ROMANTICĂ!
Joi, 13 Februarie 2014
Stire din Life and Style : CÂȘTIGĂTORUL Concursului SEVDA!
Pagina a fost generata in 0.4808 secunde