Te lași păcălită? Lucruri pe care bărbații le spun pentru a scăpa de prezervativ

319
Te lași păcălită? Lucruri pe care bărbații le spun pentru a scăpa de prezervativ - telasipacalita-1392554462.jpg
În jur de 73.7% dintre bărbați cred că dacă își asigură partenera că nu au nimic, bazat pe faptul că și-au analizat singuri starea de sănătate, vor reuși să scape de chinul prezervativului. De regulă, au tendința de a crede că dacă totul arată normal, este OK, însă există boli cu transmitere sexuală asimptomatice la bărbați, așa că fără o vizită la medic, nu au cum să știe dacă sunt sănătoși sau nu.


73,2% consideră că dacă vorbesc frumos și își complimentează partenera, vor avea parte de sex neprotejat. Este una dintre cele mai periculoase tactici, întrucât în vâltoarea pasiunii, te poți lăsa dusă de val din cauza hormonilor care o iau razna. Ai grijă să ai unul la îndemână, astfel încât să nu poată să profite de faptul că "îi piere cheful dacă așteaptă prea mult".


Este unul dintre cele mai vechi trucuri și 50,4% dintre bărbați recunosc că l-au încercat, însă nu există pic de adevăr, întrucât atât femeile, cât și bărbații, se bucură de sex la fel de mult atât cu prezervativ, cât și fără. Ba mai mult, femeile tind să aibă orgasm mai des dacă folosesc prezervativul, întrucât scapă de anxietatea legată de sarcină și bolile cu transmitere sexuală. Unde mai pui că există și unele variante cu striații, subțiri sau cu lubrifiant suplimentar. 


"Putem să nu folosim prezervativul?" 


Aproximativ 40% dintre bărbați cred că dacă au o abordare directă, vor primi acceptul tocmai pentru că te iau prin surprindere. Răspunde-i la fel de direct că fără protecție nu vă faceți de cap. Altfel, s-ar putea să interpreteze ezitarea ta și să încerce să își pună planul în aplicare. 


"Ce, nu ai încredere în mine?" 


Șantajul emoțional este folosit de 34% dintre bărbați, întrucât mulți se simt jigniți de insistentele femeii în sensul folosirii prezervativului.  Explică-i că nu are legătură cu încrederea pe care o ai în el și că nu există negocieri în ceea ce privește metoda contraceptivă.(sursa:www.feminis.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 Februarie 2014
Stire din Life and Style : CÂȘTIGĂTOR Concurs CINĂ ROMANTICĂ!
Joi, 13 Februarie 2014
Stire din Life and Style : CÂȘTIGĂTORUL Concursului SEVDA!
Pagina a fost generata in 1.4826 secunde