Abordări care nu au ce căuta în relația de cuplu - Le folosești?

219
Abordări care nu au ce căuta în relația de cuplu - Le folosești? - abordaricarenuaucecauta-1392554312.jpg
Oricât de mult ți-ai dori ca relația cu partenerul să se transforme într-una ceva mai serioasă, oricât de convinsă ai fi că el este cel care ți se potrivește atât la nivel fizic, cât și mental, emoțional și chiar spiritual, abține-te de la a face acele trei greșeli care de cele mai multe ori nu fac decât să deterioreze o relație cu un potențial considerabil.
1. Încerci să-i deschizi ochii 


Încercările tale de a-l convinge că tu ești cea mai cea dintre toate cele pe care le-a cunoscut nu funcționează. Da, poate că ești cea potrivită pentru el, dar dacă el nu vede și singur acest lucru, nu prea ai șanse de reușită. Poți să-i spui câte-n lună și în stele, că va regreta după ce nu vei mai fi prezentă în viața lui, că nu va mai găsi alta ca tine, și tot nu vei reuși să convingi un bărbat că vrea să fie într-o relație dacă el nu este conștient de asta. Miroase a disperare și nu miroase deloc bine. 


2. Îți ascunzi sentimentele 


Dacă tot oferi și oferi și nu primești mai nimic în schimb pe plan emoțional, vei începe să te simți epuizată și în cele din urmă vei ajunge la concluzia că oricum și dacă îi arăți ce simți, tot nu mișcă nimic în front. Greșit! Fii cât se poate de sinceră. Fiindcă, pe lângă faptul că nu obții ceea ce îți dorești, dacă el nu știe că îți dorești acel lucru, poți trezi în el o lipsa de încredere care nu mai poate fi remediată. Fii sigură că nu-i plac jocurile, se va simți frustrat și nu va mai încerca să afle ce se întâmplă cu tine dacă tu tot îi trântești cate un "n-am nimic" atunci când clar te deranjează ceva. 


3. Îi dai un ultimatum 


Nu numai că îl supui la presiuni inutile, dar pui bazele unei rupturi în cuplu, fiindcă bărbații pot fi foarte încăpățânați. În plus, s-ar putea ca el să nu fie pregătit pentru o analiză amănunțită a sentimentelor lui și a intențiilor în ceea ce privește relația, iar în momentul în care îl constrângi, s-ar putea să fugă mâncând pământul, doar pentru a nu fi nevoit să se gândească la asta. Când insiști să primești un răspuns, s-ar putea să nu fie cel pe care ți-l dorești și nici măcar cel pe care el l-ar oferi într-o situație ceva mai puțin ostilă. Lasă-l să descopere singur dacă vrea sau nu să fie cu tine și nu căuta să îl strângi cu ușa, amenințând că nu mai ai răbdare.(sursa:www.feminis.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 Februarie 2014
Stire din Life and Style : CÂȘTIGĂTOR Concurs CINĂ ROMANTICĂ!
Joi, 13 Februarie 2014
Stire din Life and Style : CÂȘTIGĂTORUL Concursului SEVDA!
Pagina a fost generata in 0.5073 secunde