Horoscop: Cele mai proaste combinații de zodii. Cu cine să nu te cuplezi

924
Horoscop: Cele mai proaste combinații de zodii. Cu cine să nu te cuplezi - horoscopcelemaiproaste-1392631752.jpg
Deși compatibilitatea dintre două persoane nu poate fi stabilită numai în funcție de zodia sub influența căreia s-au născut, există totuși unele combinații de zodii care sunt predispuse eșecului.


Iată care sunt acestea: Berbec - Scorpion


Nativii din berbec și scorpion sunt atât de diferiți încât cu greu reușesc să găsească un echilibru. Conflictele pot să apară din senin, și asta pentru că ambele semne sunt foarte orgolioase și dornice să dețină supremația în relație. Pe de altă parte, firea independentă a berbecului va intra în conflict cu nevoia obsesivă a scorpionului de a deține controlul.


Taur - Vărsător


Cele două semne sunt foarte diferite și nici nu se supun regulii contrastelor care se atrag. Taurul este un semn conservator, strict și practic, în timp ce vărsătorul este semnul nonconformismului, al originalității și al ideilor. Nativul din taur își va dori rutină și stabilitate, iar cel din vărsător va visa la libertate absolută și lipsa regulilor stricte. Șansele ca cele două semne să fie compatibile sunt mici, dar pot fi potențate de alte aspecte natale ale partenerilor.


Gemeni - Rac


Nativii din rac și gemeni sunt precum apa și uleiul. Nu reușesc să se completeze într-o relație și nu pot face față diferențelor majore dintre ei. Nativul din rac este sensibil și își dorește multă afecțiune, ceea ce gemenii nu îi pot oferi. Nativii din gemeni sunt recunoscuți pentru insensibilitatea lor, fiind mai degrabă ființe raționale decât emoționale. Pun accentul pe idei, nu pe sentimente, ceea ce poate fi o adevărată tragedie pentru partenerul din rac. Iar dorința de stabilitate și securitate a racului nu este deloc satisfăcută de firea schimbătoare și instabilă a gemenilor.


Leu - Fecioară
Pentru un nativ din leu, strălucirea, prestanța și măreția sunt elemente esențiale în viață. De aceea, aceste dorințe rar îi vor fi satisfăcute de un partener din fecioară, care preferă o viață discretă, liniștită, stabilă și deloc extravagantă. Deși nativul din fecioară ar putea fi atras de strălucirea leului, pe termen lung va obosi să fie "executantul" dorințelor acestuia. Este o relație dificilă, cu puține șanse de reușită.


Săgetător - Capricorn
Săgetătorul este semnul schimbărilor, al aventurii și al ideilor îndrăznețe și nebunești, în timp ce capricornul reprezintă stabilitatea, melancolia, reținerea și tradițiile. Cele două semne nu sunt compatibile în relațiile amoroase pentru că nu reușesc să găsească prea multe puncte în comun. Nativul din săgetător se va simți contrâns de regulile stricte impuse de capricorn, care vrea să păstreze aparențele și tradițiile. Iar dorința de aventură a săgetătorului nu va găsi un răspuns pozitiv din partea nativului din capricorn. Este o relație cu slabe șanse de reușită pe termen lung.(continuarea pe www.eva.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 Februarie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 17 Februarie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 15 Februarie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.9874 secunde