Cele mai populare operații estetice în rândul româncelor în anul 2019

189
Cele mai populare operații estetice în rândul româncelor în anul 2019 - celemaipopulare-1576756229.jpg
Comparativ cu anii precedenți, în anul 2019 procedurile estetice au fost la mare căutate, iar asta și datorită evoluției tehnologiei în industria de înfrumusețare. Segmentul intervențiilor non-invazive și minim-invazive este în plină dezvoltare, acesta oferind rezultate fără a fi nevoie de operații și perioade de recuperare. Medicul chirurg estetician Iancu Morad trece în revistă cele mai cerute intervenții estetice în 2019 în România, cu cel mai mare interes în rândul publicului.

"Trăim în perioada în care este mai la îndemână ca niciodată să fii mai frumos, să arăți mai tânăr și mai odihnit ori să își corectezi anumite imperfecțiuni. Avansul tehnologiei în această industrie a făcut să existe soluții pentru oricine și pentru orice buzunar. Cele mai cerute intervenții au fost cele de prevenție a semnelor îmbătrânirii și apoi cele de corecție a acestora, semn că publicul a devenit mult mai atent la îngrijire și preîntâmpinare decât să repare ce s-a stricat", explică medicul specialist.

Procedura de injectare a toxinei botulinice rămâne cea mai ceută intervenție minim-invazivă, acum în special pentru prevenția îmbătrânirii și nu neapărat pentru tratarea ridurilor deja adânci. Procedura ajută la ștergerea ridurilor și a liniilor deranjante de la nivelul feței, oferă un aspect odihnit și preîntâmpină formarea de alte riduri.

La fel ca și botox-ul, este o procedură minim-invazivă rapidă, realizată în câteva minute. Se folosește pentru ajustarea volumului buzelor, într-o proporție armonioasă cu trăsăturile feței, ori pentru corectarea anumitor asimetrii. Buzele voluptoase emană senzualitate, însă este necesar ca volumul acestora să fie armonios, în raport cu fizionomia persoanei, nicidecum exagerat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3719 secunde