Prognoza meteo de Crăciun și Revelion! Cum va fi vremea până pe 13 ianuarie 2020

1535
Prognoza meteo de Crăciun și Revelion! Cum va fi vremea până pe 13 ianuarie 2020 - vremea1551042093-1576755829.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 17 decembrie 2019 - 13 ianuarie 2020. Specialiștii au anunțat cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion, scrie observator.tv

Potrivit meteorologilor, în țara noastră își face simțită prezența o msă se aer cald venită din nordul Africii. Astfel că, în această săptămână, este posibil să înregistrăm recorduri termice pentru această perioadă.


Miercuri, vom avea temperaturi cu 15 grade mai ridicate față de normalul perioadei calendaristice în care ne aflăm. Cerul va fi variabil, vântul va sufla slab și moderat, iar valorile maxime vor fi cuprinse, în general, între 9 și 20 de grade.



Prognoza meteo de Crăciun și Revelion


Cald va fi și de Crăciun, când vom avea maxime de 14...15 grade Celsius, valorile cele mai ridicate urmând să se înregistreze în extremitatea sudică a țării.


De Revelion, însă, vremea se mai răcește. Temperaturile vor atinge valori specifice pentru această perioadă, în toată țara.


Vremea 17 - 23 decembrie 2019


Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată la munte.


Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane și local în sud și sud-est.



Prognoza meteo 23 - 30 decembrie 2019


Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în extremitatea sudică a țării.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi excedentare în jumătatea nordică a țării și apropiate de cele normale al perioadei în rest



Vremea 30 decembrie 2019 - 6 ianuarie 2020


Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval în zonele montane și apropiate de cele specifice ale perioadei în rest.

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări., potrivit ANM.

Prognoza meteo 6 - 13 ianuarie 2020


Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9413 secunde