Cum recunoști un partener posesiv

278
Cum recunoști un partener posesiv - cumrecunostiunpartener-1387305308.jpg
O relație sănătoasă se bazează pe încredere și pe respectul intimității persoanei de lângă tine. Dacă partenerul tău nu te lasă să "respiri" și-ți urmărește fiecare pas, înseamnă că este posesiv. Află care sunt semnele care te pot îngrijora!
Te sună des
Dacă partenerul tău te sună de multe ori pe zi doar ca să vadă ce faci, nu este deloc romantic, ci mai degrabă enervant. Pe motiv că-și dorește să știe cum te simți, el îți controlează fiecare mișcare. Între-bările de genul "ce faci acum?", "cu cine vorbești?" sau "de ce vor-bești cu un anume coleg" sunt semne că îl macină gelozia.
Îți interzice să ai prieteni
Ți se întâmplă să-ți reproșeze că prietenii tăi nu sunt buni de nimic și că doar el îți dorește binele? Înseamnă că vrea ca el să fie centrul universului tău, așa cum și tu, de altfel, ești tot ceea ce contează pentru el. În acest caz nu poate fi vorba de dragoste, ci doar de obsesie.
Îți spune ce haine să porți
Îți reproșează că fusta pe care o porți e prea scurtă, sau panta-lonii prea mulați? Ține cont că acestea nu sunt simple sugestii, ci o impunere a punctului de vede-re în ceea ce privește vestimenta-ția ta zilnică. Ba mai mult decât atât, dacă insistă să te însoțească la cumpărături, e limpede că vrea să te schimbe după bunul lui plac.
Se supără când vrei să-ți vizitezi familia
Deseori, motivele voastre de ceartă sunt cauzate de vizitele pe care vrei să i le faci familiei tale în lipsa lui. Acest lucru îl deranjează tocmai pentru că el nu este prezent acolo ca să controleze discuția. În plus, devine gelos pentru că rămâne pe planul doi atunci când tu ești înconjurată de rude.
E convins că tot ceea ce-i place lui e pentru tine
Un bărbat posesiv refuză să creadă că tu poți avea propriile alegeri și crede că orice-ți cumpără trebuie să-ți placă. Tocmai de aceea poate rămâne surprins când îți aduce în dar un blender de ziua ta sau un aspirator de Sfântul Valentin. 
(sursa:www.clickpentrufemei.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Cele mai bune momente  pentru a face sex
Marţi, 17 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Sex romantic - mai multă plăcere
Marţi, 17 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Cum să-ți recapeți apetitul  sexual
Pagina a fost generata in 1.6043 secunde