Sex romantic - mai multă plăcere

664
Sex romantic - mai multă plăcere - sexromantic-1387205550.jpg
Se spune că cele mai grozave partide de sex sunt cele nebunești și chiar puțin perverse, dar cu ajutorul acestor trucuri, sexul extraordinar poate fi și al naibii de romantic. Nu te speria - nu-ți vom spune să presari petale de trandafiri pe pat!

Aventurile nebunești, care te fac să-ți dorești să fi avut pereți antifonați și arcuri indestructibile la pat, sunt extraordinare, dar probabil că uneori ai vrea ca sexul să te apropie mai mult emoțional și mental de iubitul tău. Și chiar dacă pare la mintea cocoșului că intimitatea e importantă, din nefericire, lipsește din ce în ce mai mult din partidele de sex.

Înainte de a trece la "treabă", scapă de dezordine - închide ușa la dulap, ascunde resturile de mâncare și, dacă locuiești pe o stradă foarte circulată, închide ferestrele. O atmosferă calmă și curată vă va permite să vă concentrați atenția unul asupra celuilalt.

Aprinde câteva lumânări sau lasă lumina aprinsă într-o cameră alăturată - încăperea în care sunteți va fi iluminată subtil.

Pentru că sexul romantic se face fără grabă, ești mai predispusă la a observa tot felul de nimicuri, de exemplu o crăpătură în perete sau o aluniță pe umărul iubitului tău, lucru care îți poate distrage atenția.

Stingând lumina, decorul va fi în penumbră, așa că mintea nu-ți va mai zbura în altă parte. Îți va fi mai ușor să menții contactul vizual cu el atâta timp cât lumina e slabă.

(Sursa: www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Cum să-ți recapeți apetitul  sexual
Marţi, 17 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Rămâi cool când faci hot sex
Pagina a fost generata in 1.5232 secunde