Cum să-ți mai surprinzi partenerul după ani mulți de relație

203
Cum să-ți mai surprinzi partenerul după ani mulți de relație - cumsalmaisurprinzi-1387115973.jpg
În relațiile de cuplu de lungă durată se mai înregistrează, din când în când, câteva mo-mente de "regres". Obișnuința, rutina vin în locul pasiunii, iar pentru ca relația de cuplu să nu se de-gradeze, trebuie men-ținut tot timpul focul aprins. Iată câteva sfaturi oferite de specialiști care te vor ajuta să-ți surprinzi iubitul sau soțul, chiar și după mai mulți ani de relație de cuplu.

1. Cere-i o întâlnire nu satisfacerea unor obligații

Dacă sexul din viața cuplului nu mai este ce-a fost odată, nu-i cere pur și simplu soțului să-și îndepli-nească obligațiile maritale. Este recomandat mai degrabă să-i faci o surpriză, să-l inviți în oraș, să faceți lucruri împreună care să vă apropie din nou.

Inițiază partidele de sex, așteptându-l în dormitor îmbrăcată într-o lenjerie sexy, de exemplu. Bărbații sunt mai excitați de asta decât de aprinderea unor lumâ-nărele parfumate.

2. Sărbătorește-l fără să ai o ocazie anume

Bărbatului îi place să se simtă "regele castelului", însă de multe ori este neglijat având în vedere multiplele alte sarcini de care o femeie trebuie să se ocupe (copii, gospodărie, serviciu). Însă, n-ar fi rău ca din când în când să pregătești ceva special pentru el, astfel încât să se simtă răsfățatul familiei.

3. Fă-i o listă cu "Mulțumesc!"

Cu toții trebuie să fim recunoscători pentru ceea ce suntem și pentru ceea ce vrem să fim. Cu siguranță ai și câteva lucruri pentru care îi ești recunoscătoare soțului. Și atunci, de ce nu le scrii frumos pe o hârtie și pune-i-o în buzunar.

4. Experimentați lucruri noi din punct de vedere sexual

Multe femei spun că nu mai pot face sex cu soții lor pentru că nu se mai pot relaxa. Specialiștii în terapia cuplului recomandă să ieși pur și simplu din zona de confort și să încerci senzații noi, cum ar fi sexul în afara dormitorului: în aer liber, când sunteți la o petrecere și, de ce nu, când sunteți în vizită la părinți/socri.

6. Fă un plan de "scăpare"

Ce poate fi mai frumos într-o relație de lungă durată, decât să "fugiți" amândoi în lume? Plănu-iește o astfel de escapadă, chiar și de câteva zile, în care să nu va gândiți la copii, la birou sau la alte griji, ci doar la voi doi.

(sursa:www.sfatulparintilor.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Secrete pentru un orgasm mai intens
Sâmbătă, 14 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Trei moduri subtile de a-l excita
Pagina a fost generata in 0.4258 secunde