Unde le place cel mai mult femeilor să le săruți

290
Unde le place cel mai mult femeilor să le săruți - undeleplace-1387119050.jpg
Este bine să utilizezi întreaga artilerie grea de care dispui, asta dacă vrei să-i dai niște senzații de neuitat. Iar arma ta secreta… sunt buzele. Și aici nu vorbim doar despre sexul oral, desigur, a cărui importanta nimeni n-o contesta, asta dacă vrei să fii un amant bun. Vorbim de arta de a o săruta exact acolo unde-și dorește sau, dimpotrivă, poate că se aștepta mai puțin. Iată locurile favorite ale unei femei, tocmai bune de sărutat:

1. Urechile

Urechile reprezintă acea parte a corpului adesea neglijata când vine vorba despre sărut, însă ele pot fi sursa unei plăceri nebănuite. O poți mușca ușor de lobul urechii, ceea ce cu siguranță îi va da furnicături pe șira spinării, și-ți poți freca buzele în zona urechilor. O să-i placă la nebunie.

2. Zona cefei

Una dintre cele mai erogene zone ale femeii este ceafa. Și reacțiile cele mai puternice le obții mai ales dacă o iei prin surprindere. Profită în special când stă așezată la computer sau când spală vase - ai acces deplin la ceafă. O să uite brusc ce avea de făcut și o să-ți dea atenție doar ție.

3. Fața

Fetei îi poți acorda o atenție deosebită: o poți săruta drăgălaș și suav, sau plin de pasiune, o poți gâdila ușor cu buzele sau o poți mușca incitant de obraz. Ochii, nasul, buzele, obrajii, fruntea - totul merită atenție separată.

(sursa:www.sfatulparintilor.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Secrete pentru un orgasm mai intens
Sâmbătă, 14 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Trei moduri subtile de a-l excita
Pagina a fost generata in 0.477 secunde