Secrete pentru un orgasm mai intens

246
Secrete pentru un orgasm mai intens - secrete-1386941682.jpg
La tine orgasmul este o chestiune mai mult de noroc și vrei să îl transformi într-un obicei? Ține cont de aceste sfaturi care îți vor face viața sexuală un succes.

Atinge punctele sensibile. Folosește-te de forța de frecare și stai deasupra partenerului tău când faceți sex, pentru că astfel clitorisul tău va fi stimulat mai intens.

Fă-te auzită. Ca să nu îi dai direcții verbale iubitului tău, gemi atunci când procedează așa cum îți place ție.

Învață pe cont propriu. Ca să înveți ce îți face plăcere trebuie să îți explorezi singură sexualitatea. Atinge-te cu încredere și fără sentimentul de vină care vine la pachet. Nu e ok ca altcineva să îți cunoască trupul mai bine decât tine.

Mai multă adrenalină. Dacă faceți sex într-o poziție mai dificilă sau un loc neobișnuit senzațiile se vor intensifica datorită fluxului de sânge intensificat.

Amână momentul. Studiile arată că dacă perioada de excitare este mai lungă și orgasmul va fi mai intens. Când ești aproape de punctul culminant micșorează ritmul.

Concentrați-vă pe respirație. Chiar dacă nu ești obișnuită cu practicile sexului tantric, nu este prea târziu să îl explorezi. Partenerii care respiră în tandem pot să amâne momentul orgasmului și să îl intensifice.

Preludiu creativ. Puteți să începeți partida de sex prin e-mail sau sms, cu o oră înainte să vă întâlniți. Veți fi atât de excitați încât momentul orgasmului va fi exploziv.

Relaxează-te. Femeile sunt niște ființe complicate care gândesc prea mult, în momentele nepotrivite. Golește-ți mintea când ești cu par-tenerul tău și bucură-te de moment. (sursa:www.perfecte.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Semne că ești îndrăgostită
Vineri, 13 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Reaprinde pasiunea în dormitor
Sâmbătă, 14 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Trei moduri subtile de a-l excita
Pagina a fost generata in 0.4127 secunde