Mai puține vorbe și mai multă acțiune!

107
Mai puține vorbe și mai multă acțiune! - maiputinevorbeactiune-1386864659.jpg
Când vine vorba despre sex, bărbații nu mai stau la taclale și preferă să treacă direct la treabă. Dar cum să îl faci să îți împărtășească ritmul? Dacă preferi o partidă-maraton din când în când, atunci e ideal, însă în momentul în care dorești să te bucuri de lucruri, învață cum să îi indici drumul cel bun.

Comunicarea, fie ea verbală sau nu, este importantă în orice relație, cu atât mai mult în astfel de momente intime, când vrei să simți că împărtășești cât mai multe cu persoana de lângă tine. Compati-bilitatea sexuală, dacă nu vine de la sine, se poate învăța. Nu te aștepta ca un lucru valabil la un partener să fie neapărat adevărat și în cazul altuia.

Bineînțeles, există stereotipuri cu privire la comportamentul sexual al bărbaților, la ceea ce le place să audă sau ce le place să faci. Unele se aplică, altele nu, totul merge pe dibuite, până ajungi la o cunoaștere care îți va da siguranță și va îmbunătăți relația de cuplu.

Oricât ar fi de doritori de acțiune, bărbații au și ei nevoie de cuvinte, de încurajări, au nevoie să vadă că te simți bine. E important să transmiți acest lucru, îi vei da încredere în el. Dacă nu ești genul prea vorbăreață, fă-o mișcându-ți corpul și gemând, poartă-te natural și dacă te vei simți bine, se va vedea.

Ar fi bine să îi spui vorbe de genul: "Așa, iubitule, îmi place", "ador felul în care mă mângâi", "lasă-te în voia mâinilor și a buzelor mele" și așa mai departe. Vei vedea că astfel de vorbe îi dau încredere și va reacționa în consecință.

Spune-i ce vrei să îți facă, stilul direct este preferat de unii bărbați. Ai grijă însă, nu îi da prea multe indicații, se va simți lezat. Dacă nu îți place un anumit lucru, încearcă să îi sugerezi aceasta și abia apoi spune-i-o direct.

Laudă-i priceperea și îndemânarea, dar fă-o în așa fel încât să nu pară exagerat, evită formulări de genul: "Ești cel mai bun bărbat pe care l-am cunoscut până acum" sau "este extraordinar, nu m-am mai simțit niciodată atât de bine". Chiar dacă tu ești sinceră, tonul ușor exagerat l-ar putea face să aibă suspiciuni.

v v v

Dacă îți place să vorbești "murdar", poți încerca, unii bărbați adoră acest lucru, însă există alte tipuri de masculi care pot avea pre-judecăți cu privire la acest lucru. Adaptează-te, cunoscându-ți partenerul îndeajuns de bine, și totul va veni de la sine. Naturalețea și sinceritatea sunt lucruri de bază într-o relație sexuală, poartă-te ca atare de fiecare dată și îți garantez că vă veți simți bine.

(Sursa: www.femina.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Semne că ești îndrăgostită
Vineri, 13 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Reaprinde pasiunea în dormitor
Miercuri, 11 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Trucuri pentru sex rapid
Joi, 12 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Domină-ți partenerul în pat
Pagina a fost generata in 3.5127 secunde