Trei motive să nu te întâlnești cu fostul iubit al prietenei tale

129
Trei motive să nu te întâlnești cu fostul iubit al prietenei tale - nuteintalni-1386769035.jpg
Se mai întâmplă uneori să te îndrăgostești de fostul iubit al prietenei tale cele mai bune. Chiar și atunci când sentimentele sunt mutuale, relația cu el pare imposibilă!

Din nefericire... pentru tine, relația cu fostul iubit al prietenei tale poate fi o mișcare foarte proastă. Iată aici patru motive pentru care nu ar trebui nici măcar să îți treacă prin cap să fii cu el!

Sfârșitul prieteniei

Primul și cel mai bun motiv este ca începutul relației cu fostul prietenei tale cele mai bune înseamnă totodată și încheierea prieteniei dintre voi două! Prietena ta se va simți, cel mai probabil, trădată de către tine. Chiar dacă reușește să treacă peste acest sentiment, atunci când vă va vedea împreună, sărutându-vă sau ținându-vă de mână, nu îi va pica bine, va suferi, iar încetul cu încetul se va depărta de tine ori se va înfuria și va pune capăt prieteniei dintre voi două. În cazul în care sentimentele tale pentru el sunt profunde ar trebui să îi spui prietenei tale acest lucru... Se va supăra, cu siguranță, dar măcar îți va aprecia sinceritatea!

Relație ciudată

Un alt motiv demn de luat în seamă este acela că relația între tine și el poate deveni ciudată. Fiind fostul iubit al prietenei tale, probabil știi foarte multe lucruri despre el, unele destul de jenante... Tu deja știi ce îi place și ce nu, și vei fi mereu cu un pas înaintea lui, iar el se poate simți expus... va deveni nesigur. Într-o relație, partenerul trebuie să înceapă să se cunoască reciproc... iar aici reciprocitatea nu prea mai este valabilă, tu știind mult mai multe detalii intime despre el decât va afla el despre tine!

Respingere în masa

Să te întâlnești cu fostul iubit al prietenei tale cele mai bune nu înseamnă neapărat numai ruperea prieteniei dintre tine și ea, ci și pierderea altor prieteni comuni! Atunci când o persoană dintr-un grup suferă, ceilalți vor să o protejeze, iar persoana care a făcut-o să sufere este automat exclusă din grup!(sursa:www.femina.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 12 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Domină-ți partenerul în pat
Miercuri, 11 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Trucuri pentru sex rapid
Miercuri, 11 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Cadouri sexy pentru Crăciun
Pagina a fost generata in 0.5276 secunde