Rămâi cool când faci hot sex

166
Rămâi cool când faci hot sex - ramaicool-1387205584.jpg
Să dați startul unei partide de sex când sunteți deja transpirați nu e prea excitant! Ține cont de câteva ponturi menite să-ți țină temperatura în frâu.

Struguri congelați

Pune un ciorchine de struguri la congelator și astfel veți avea parte de cel mai grozav snack, tocmai bun de adus în dormitor. Provoacă-ți iubitul să-ți plimbe de la gât înspre vârful picioarelor - cu rotocoalele de rigoare în jurul sfârcurilor - o boabă de strugure rece-gheață.

Spre deosebire de cuburile de gheață, bobițele nu se topesc și nu creează mizerie. În plus, le poți "proiecta" direct în gură odată ce fiecare și-au parcurs... traseul!

Un ventilator

Așează ventilatorul direcționat spre trupurile voastre atunci când aveți chef să faceți nebunii. Astfel, nici nu vă veți mai supraîncălzi, și nu mai riscați să rămâneți în pană de energie. Mai mult, felul în care-ți va răvăși părul te va face să te simți ca un super-model!

O eșarfă rece

Udă în apă foarte rece un prosop minuscul, un burete sau o eșarfă fină, și folosiți-o ca să vă masați reciproc corpurile.

Slip mătăsos

Pune o pereche de chiloței din satin sau mătase în congelator și așteaptă 10 minute. Sunt suficient de reci când îi scoți afară? Mângâie-ți delicat iubitul cu ei, atingându-i tot corpul. Îmbracă-i și lasă-l să se joace cu tine, fără să renunțați la bucățica de material răcit.

(Sursa: www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Sex romantic - mai multă plăcere
Marţi, 17 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Cum să-ți recapeți apetitul  sexual
Pagina a fost generata in 3.6989 secunde