De ce mai sunt bărbații atrași de femeile cu forme voluptoase?

836
De ce mai sunt bărbații atrași de femeile cu forme voluptoase? - decemaisutnbarbatii-1393854080.jpg
Este suficient să cumperi o revistă despre vedete, pentru a-ți da seama cât de mult se promovează ideea ca femeia filiformă este cea mai sexy, cea mai atrăgatoare, cea mai senzuală. Cu toate că dietele pentru slăbit sunt la mare modă, ar trebui să știi că bărbații obișnuiți preferă femeile voluptoase, cu forme bine definite. La televizor sau pe stradă le place să admire femei trase prin inel, însă acasă preferă să se cuibărească în brațele unei iubite cu forme feminine pronunțate.


Încă din vechi timpuri, reprezentanții sexului tare au considerat femeia voluptoasă ca fiind un etalon al frumuseții. Ce s-a schimbat între timp? Nu mare lucru. Percepția bărbaților a rămas aceeași chiar și în zilele noastre, doar cea a femeilor cu privire la corpul lor a suferit schimbări majore. Te întrebi ce îi determină pe bărbați să fie atrași de femeile cu forme voluptoase?
Sunt considerate mai bune la pat


Unul dintre motivele pentru care bărbații preferă în continuare femeile cu forme este acela că le consideră mai bune la pat. Pentru ei este mai placut să atingă un posterior bombat și ferm decât numere un set de coaste. De asemenea, simt o plăcere mai mare atunci când sărută sanii naturali ai unei femei, decât atunci când pun mana pe o pereche de sâni siliconați. Naturalețea câștigă întotdeauna în fața artificialului, chiar dacă unii se încăpățânează să creadă altceva.


Emană mai mult optimism


Bărbații adoră femeile care au o atitudine optimistă și sunt mereu binedispuse, tocmai de aceea sunt atrași de doamnele și domnișoarele care au forme voluptoase. De asemenea, femeile cu forme voluptoase sunt mai inteligente și nu se sfiesc să facă glume pe seama lor sau să recunoască faptul că întotdeauna pot imbunătăți ceva la ele.
Undeva în adâncul minții bărbaților, ei cred că femeile cu forme sunt o companie mult mai placută, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.


Sunt mai fertile


Când se gândesc să se implice într-o relație de lungă durată și să întemeieze o familie, bărbații sunt aproape întotdeauna tentați să aleagă partenere cu forme bine definite. Motivul este unul simplu și a fost confirmat de specialiștii de la Universitatea California: femeile cu forme voluptoase sunt mai fertile, nasc copii mai inteligenți și au potențial mai mare de a fi mame bune.(sursa:www.eva.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9381 secunde