Cauze ale durerilor din timpul partidelor de sex. Descoperă-le!

219
Cauze ale durerilor din timpul partidelor de sex. Descoperă-le! - cauzealedurerilor-1393604649.jpg
Deși se presupune că ar trebui să aducă plăcere unică și intensă, partidele de sex mai produc din când în când și dureri sau disconfort. Este o realitate crudă, pe care trebuie să o luăm în serios, să o înțelegem și să o tratăm ca atare. Senzațiile neplăcute în timpul actului sexual anunță de multe ori o infecție sau o tulburare sexuală nediagnosticată, deci sunt un simptom pe care este bine să nu îl ignori niciodată.


Deseori, femeile simt durere la penetrare, atunci când nu s-au excitat suficient, vaginul nu s-a lubrifiat natural, iar pielea penisului agresează țesutul sensibil din interiorul organului genital feminin. În acest caz, disconfortul poate fi "rezolvat" printr-un preludiu mai lung sau folosirea unui lubrifiant ușor de procurat din magazine. Cât despre celelalte cauze ale sexului dureros, soluțiile nu sunt întotdeauna la fel de simple.


1. Penisul prea mare al partenerului


Unele femei se plâng medicilor ginecologi de durerile provocate de penisul mult prea mare al partenerului, care le împiedică să se simtă bine în timpul penetrării. In ceea ce privește grosimea organului bărbătesc, rareori este ea sursa disconfortului resimțit de femeie - vaginul se extinde în mod natural și se mulează pe orice penis, oricât de mare ar fi circumferința organului.


Pe de altă parte, o problemă ar putea fi lungimea penisului, suficient de mare încât glandul să se izbească de cervix în timpul sexului și să provoace durere. Pentru această situație, există un inel capitonat pe care bărbatul îl poate poziționa la baza penisului și care reduce din lungimea organului care ajunge în vagin.


2. Uscăciunea vaginală


Aceasta este o altă cauză comună a durerilor în timpul sexului, apărând aproape întotdeauna în premenopauză și menopauză, dar și la vârste tinere, pe fondul unor dezechilibre hormonale. Cremele speciale, pilulele cu hormoni sintetici sau lubrifiantul pot rezolva imediat cauza durerilor.


3. Leziunile vulvei/vaginului


Leziunile vulvei-vaginului, survenite in diverse circumstante, de la accidentari periculoase cu zona intimă afectată, până la sexul violent, pot cauza pe termen lung senzații neplăcute și durere în timpul actului sexual.(sursa:www. Eva.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5313 secunde