Cum să treci peste o despărțire fără să se prindă nimeni

136
Cum să treci peste o despărțire fără să se prindă nimeni - cumsatreciepstedespartire-1393604574.jpg
Povestea voastră s-a terminat. Timp de mai mulți ani, ai crezut că el este alesul, că este acel bărbat la care ai visat toată viața și alături de care vei îmbătrâni. Aveați planuri împreună și nu-ți puteai imagina cum ai trăi fără el.


Dar viața a avut alte planuri cu tine, iar el a plecat grăbit către povești mai puțin complicate. Și chiar dacă pentru tine plecarea lui este cel mai dureros lucru de pe pământ, chiar dacă te întrebi ce rost mai au zilele fără el, viața merge înainte. 


Poți alege să te încui în casă, să plângi nopți la rând, să uiți de prieteni sau de job, să trăiești într-o altă lume, imaginară, în care el este tot al tău. Însă, această lume ireală te va împiedica să vezi lucrurile frumoase din viața ta. Pentru că da, chiar dacă el a plecat (iar acum vezi totul numai în negru), există culoare în viața ta. Trebuie doar să privești cu atenție.


Învață să zâmbești... în fiecare zi


Zâmbetul este cea mai bună metodă prin care poți să-l uiți. Învață să zâmbești, în fiecare zi, și nimeni nu va știi că tu treci prin cele mai grele momente din viața ta. Zâmbește la muncă, când te întâlnești cu prietenii și chiar și dimineața când te trezești. Încearcă să faci un mic exercițiu, să îți propui să zâmbești în fiecare zi, preț de câteva minute. Vei vedea că după câteva zile va deveni o obișnuință.
Zâmbetul te va face mai frumoasă!


Flirtează


Flirtul este pentru multe femeie o adevărată operație de reîntinerire. O privire cu subînțeles, un zâmbet sau o atingere ușoară, ca din greșeală, te pot face să te simți mai frumoasă, mai sexy, mai dorită. Așa că, atunci când ieși în oraș nu-ți refuza această mică plăcere.


Activități noi


Dacă vrei să treci mai ușor peste o despărțire ai nevoie de activități noi și interesante care să te țină mereu ocupată. Acum este momentul să te apuci de acele cursuri pe care ai vrut să le faci mereu, dar nu ai avut timp. Tot acum poți să bifezi toate expozițiile la care el nu vroia să meargă atunci când erați împreună.(sursa:www.eva.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4221 secunde