De ce sunt bărbații atrași de fesele unei femei

539
De ce sunt bărbații atrași de fesele unei femei - fesefemei-1406114031.jpg
Oricât de superficial ar suna, prima impresie despre o persoană ți-o faci în funcție de cum arată. Iar bărbații au ce vedea la femei! Unul dintre lucrurile pe care un bărbat le observă din primele momente ale întâlnirii cu o femeie este fundul. Cu siguranță și tu ai întors capete pe stradă! 


Dar care este motivul pentru care un bărbat este atras de fesele unei femei?  Inițial, bărbații își alegeau partenera în funcție de cum arăta pentru a fi siguri că pot duce la capăt o sarcină. Fiind programați generic să procreeze, instinctul îi conduce spre femei cu fundul proeminent pentru că ele au și șoldurile mai late, astfel încât poate duce la capăt o sarcină mult mai ușor.


În zilele noastre, însă, mulți bărbați nici măcar nu sunt atrași de un fund mare. Într-adevăr, unii îl preferă așa, însă alții caută femei cu un fund mic și obraznic sau chiar cu unul mic, care abia se vede. De exemplu, bărbații englezi, spanioli și portughezi preferă femeile mai slăbuțe, fără forme, arată un studiu. Ideea rămâne aceași, oricum: bărbaților le place această parte a corpului nostru.


Este posibil ca ei să se simtă atrași de fesele femeilor pentru că acestea, alături de sâni, reprezintă o trăsătură strict feminină. După pubertate, hormonii sexuali încep să dicteze distribuirea grăsimei pe corp - la bărbați, acumularea de grăsime este stimulată în zona burții, în timp ce femeile au tendința de a o transporta în regiunea feselor.


Interesant este că un studiu efectuat la sfârșitul anilor '60 a arătat că preferințele bărbaților cu privire la corpul femeii au legătură cu personalitatea lor.


Astfel, bărbații care preferă femei cu sâni și fund mare au fost caracterizați prin nevoie de realizare pe care o au. Cei care preferă femeile "normale" au tendința de a fi dezorganizați, în timp ce bărbații care sunt atrași de dimensiunile mici ale sânilor și ale fundului tind să persevereze mai mult în munca lor.


În orice caz, lăsând ipocrizia deoparte, până și noi, fetele, ne uităm uneori după un fund frumos. Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place, vorba aceea, deci hai să luăm privirile bărbaților spre fundul nostru drept complimente!(sursa: cosmopolitan.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Iulie 2014
Stire din Life and Style : Cum să refuzi elegant avansurile
Miercuri, 23 Iulie 2014
Stire din Life and Style : Locuri unde trebuie să faci sex
Miercuri, 23 Iulie 2014
Stire din Life and Style : Sex cu lumina aprinsă
Miercuri, 23 Iulie 2014
Stire din Life and Style : Cum păstrezi pasiunea în cuplu
Marţi, 22 Iulie 2014
Stire din Life and Style : Preludiul perfect
Pagina a fost generata in 0.4451 secunde