Lucruri pe care să le faci după sex

463
Lucruri pe care să le faci după sex - lucruripecaresalefaci-1387733317.jpg
Bărbații și femeile au moduri diferite de a se bucura de momentele de după sex și, de cele mai multe ori, chiar se bat cap în cap. Există, totuși, câteva mișcări care vă vor satisface pe amândoi. Unele sunt menite să-i "stingă" starea de somnolență iubitului tău, altele, dimpotrivă, îi prelungesc starea post-orgasmică, lucru care îți va hrăni și ție nevoia de intimitate.
Spune-i că e bun la pat
Bărbații adoră să primească o mulțime de complimente cu privire la prestația lor sexuală. Ei se pot simți neliniștiți cu privire la performanța lor din pat, deci chiar își doresc să audă de la tine că s-au descurcat excelent. Așa că încearcă să îi vorbești despre momentele erotice pe care tocmai le-ai trăit alături de el, dar nu exa-gera. E suficient și chiar benefic să îi spui, spre exemplu, ce poziție ți-a plăcut cel mai mult din toată partida de sex pe care tocmai ați avut-o.
Masajul erotic funcționează
Doar pentru că sexul s-a terminat, nu înseamnă că nu trebuie să îți mai ții mâinile de pe iubitul tău. Masajul este un mod grozav de a menține contactul fizic, în timp ce îi menții și lui trează atenția pentru ca, evident, jucându-te cu locurile sale "fier-binți", îi vei aprinde simțurile. Tre-buie să îi eliberezi tensiunea din zonele erogene, lucru care îți va păstra iubitul într-o stare de plăcere continuă.
Un duș fierbinte după sex
Orice situație în care ești fierbinte, udă, goală și îi "invadezi" spațiul personal, va fi pentru iubitul tău cel puțin provocatoare. Majori-tatea bărbaților adoră să fie luați "cu forța" în cabina de duș de către partenerele lor după ce fac sex. Așa că de ce nu ai face-o și tu?
Liber la îmbrățișări
Recunoaște că adori să fii ținută în brațe după o partidă extenuantă de sex. Asta în timp ce pentru el este un pretext grozav să se odihnească în timp ce tu te simți protejată. Așadar, lasă-l să se așeze într-o poziție confortabilă și apoi "cuibărește-te" în brațele sale și bucură-te pur și simplu de apropiere, nu-i cere mai mult. (sursa:www.divahair.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Trucuri sexuale ca să fie  dependent de tine
Luni, 23 Decembrie 2013
Stire din Fun : Prima partidă de amor…
Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
Stire din Fun : Bigamia în diverse țări
Pagina a fost generata in 0.6006 secunde