Află ce așteptări au bărbații de la relațiile de cuplu

162
Află ce așteptări au bărbații de la relațiile de cuplu - aflaceasteptari-1387733733.jpg
Femeile cred că bărbații vor ca ele să fie superficiale, să nu le vorbească despre nevoile și grijile lor și să nu ceară lucruri care par imposibile. Nimic mai neadevărat! Studiile au arătat că bărbații se plictisesc repede de femeile cu care nu pot avea conversații sincere și care nu spun ce vor cu adevărat. Este o mare greșeală să pari supusă, controlată, să te axezi doar pe atuul frumuseții exterioare, trebuie să găsești un echilibru între ele.
Bărbații vor femei sigure pe ele
Și vor ca acestea să îi aleagă din propria voință și nu din disperare - materială sau emoțională. Ei vor să se simtă doriți de către partenerele lor, însă se așteaptă ca acestea să aibă propria identitate, nu să trăiască în umbra lor. Vor ca ele să fie active și independente, să aibă prieteni separați, interese diferite. Și sigur că și tu vrei același lucru, nu ai vrea ca iubitul tău să se transforme într-un fel de tată căruia iîi ceri bani de buzunar, nu-i așa?
Caută un parteneriat matur și responsabil
Bărbații se așteaptă ca partenerele lor să își asume rolul în relație, să fie emoționale, dar stabile, asta cu toate ca femeile, de cealaltă parte, cred că bărbații vor doar să "se distreze" și nu sunt dispuși să se implice într-o relație, cu atât mai puțin să urmărească dezvoltarea uneia.
Au nevoie și de libertate
Bărbații nu agreează manipularea de nici un fel. Sigur că vor să citească gândurile partenerei lor și să interpreteze semnalele pe care le primesc, dar nu vor forța lucrurile. Așa cum nici ei nu vor să fie forțați să le grăbească dacă nu simt de cuviință.(sursa:www.divahair.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
Stire din Life and Style : Trucuri sexuale ca să fie  dependent de tine
Luni, 23 Decembrie 2013
Stire din Fun : Prima partidă de amor…
Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
Stire din Fun : Bigamia în diverse țări
Pagina a fost generata in 2.4675 secunde