IMAGINI ȘOCANTE / Tragedie rutieră. STRIVIT de propria mașină după ce s-a răsturnat

2654
3

Articole de la același autor

Un tânăr de 25 de ani și-a găsit sfârșitul, duminică dimineață, după ce s-a răsturnat cu mașina din cauza vitezei excesive. 
Ionuț Alexandru Zelca conducea o Dacia Sandero, în jurul orei 4.35, pe DN 3C (varianta Ovidiu), către localitatea Ovidiu. La un moment dat, ajungând în zona benzinăriei Lukoil, din cauza neadap-tării vitezei la condițiile meteo, drumul fiind umed, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina. Din nefericire, în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, tânărul a murit pe loc. De precizat este faptul că șoferul nu purta centura de siguranță în momentul impactului. Când s-a răsturnat mașina, portiera s-a deschis, iar bărbatul a fost azvârlit practic din autoturism. Se pare că mașina s-ar fi răsturnat peste acesta, dată fiind poziția în care a fost găsit trupul neînsuflețit.


Comentează știrea

noni
23 decembrie 2013
super poze

De la autopsie nu aveti ? Sper ca se simte ironia !

dr akon
23 decembrie 2013
NESIMTITILOR!!!!!!

MA TAMPITILOR,CUM VA PERMITETI SA POSTATI ACESTE IMAGINI!!!!LA FAMILIA LUI VA GANDITI????IN GOANA DUPA SENZATIONAL NU MAI AVETI NICI O CONSIDERATIE!!!!!RUSINE!SPER CA CINEVA VA VA DA IN JUDECATA SI VA OBTINE O ,"CONDAMNARE" A ATITUDINII VOASTRE FATA DE PROFESIE!

romani
23 decembrie 2013
soferul

mie unul mi-a intrat bine la cap cum ca, viteza te poate aduce in situatia de fatza, doar cu asemenea imagini te mai poti gandi ca, cu calcatul si neatentia la volan nu este de gluma, dure imaginile dar foarte bune, daca nu esti ca idiotii de mai sunt poti invata din greseala celui care a murit

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Accident rutier în Constanța
Pagina a fost generata in 0.8918 secunde