Ponturi pentru revigorarea vieții sexuale!

174
1
Ponturi pentru revigorarea vieții sexuale! - viarasexuala-1413192309.jpg
E greu de gasit momentul ideal ca sa faceti sex? Mereu ai altceva de facut? Sau te simti prea obosita?Afla cum poti sa impulsionezi dorinta voastra sexuala prin mici strategii…

Treceti la actiune! Se spune ca viata fara sex (adevarat!) este ca mancarea fara sare si piper. Va aflati cumva in aceasta situatie? Atunci e cazul sa luati masuri. Rapid!

Ce poti face in timp scurt… Poti sa creezi mai multa intimitate pentru tine si partenerul tau fara ca acest lucru sa iti ia prea mult timp.

In 30-60 de secunde: spune-i ca ai nevoie de cheile masinii sau de bani. Apoi, fara sa-i lasi timp sa reactioneze, cauta-l in buzunarele pantalonilor in care e imbracat. Poate fi un inceput vertiginos ori un subiect care sa va dea de gandit amandurora peste zi.

In 5-10 minute: rasfata-l cu un prosop moale atunci cand iese de sub dus si cu un masaj, care sa-i dea idei…

In 60 de minute: rasfoiti impreuna o revista sau o carte ilustrata despre sex. Va puteti amuza privind fotografiile, dar, dincolo de amuzament, veti simti impreuna intimitatea si dorinta.

Lectii erotice

Ce poti invata de la el. Barbatii nu se incurca in amanunte: parul nepieptanat nu o sa fie un motiv sa-i opreasca, atunci cand vor dori sa faca sex.

Nu refuza oferta erotica pe care ti-o face. Cu copiii in preajma, poate ca ocazia nu se va ivi prea curand…

Daca vrei sa faci dragoste, nu te limita la mesaje subtile. El nu e clarvazator – arata-i exact ce doresti.

Ce poate invata el de la tine. Lumanarile aprinse si muzica potrivita creeaza atmosfera ideala pentru un episod pasional.

Cand e vorba de sarutari si sex, cu cat mai lent, cu atat mai bine!


Pe termen lung, imbratisarile sunt o asigurare pentru o relatie sexuala mai buna, pentru ca adancesc intimitatea dintre parteneri.

Nu este obligatoriu sa ai orgasm de fiecare data cand faceti dragoste.(sursa:www.avantaje.ro)



Comentează știrea

Fanica
13 octombrie 2014
Bani in timpul liber

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Joi, 02 Octombrie 2014
Stire din Life and Style : Cum să te descurci cu "fosta"…
Pagina a fost generata in 0.3918 secunde