Secrete care mențin armonia în cuplu

159
Secrete care mențin armonia în cuplu - armonie-1413192019.jpg
Nu este vorba despre a face dragoste zi si noapte, ci despre cum sa ai o relatie in care scanteia de senzualitate da sare si piper vietii de cuplu. Iti impartasim cateva secrete care te pot ajuta sa scapi definitiv de rutina.

Jocul de-a rolurile. Sunteti in masina si mergeti spre casa dupa o seara in oras, cand el, jucand rolul soferului de taxi, te intreaba: "Ei, frumoaso, unde vrei sa te duc?". Ca si cum abia v-ati fi cunoscut, intra in joc si, o data ajunsi acasa, invita-l la o cafea. Continuati sa va tachinati, pastrand atmosfera de noutate si mister. Cine stie, poate ca drumul spre dormitor vi se va parea mai interesant ca pana acum.

Atingeri tandre. Fiind la o petrecere, conversezi foarte serios cu prietenii despre noutatile din politica. Sotul tau e langa tine, iar tu, fara sa te abati de la subiectul discutiei, il mangai delicat pe mana sau pe genunchi.

Poate ca el nu isi va da seama daca faci un gest automat sau daca, intr-adevar, lansezi o invitatie pentru mai tarziu. Dar cu siguranta nu va ramane insensibil la atingerea ta plina de promisiuni si, probabil, va vrea sa se convinga de intentiile tale cu prima ocazie.

Flirt. Acum esti maritata, dar acesta nu e un motiv sa renunti la o asemenea placere – sotul tau este tinta ideala, catre el iti poti indrepta farmecele! Cand stati de vorba, imagineaza-ti ca abia v-ati cunoscut.

Priveste-l in ochi, clipeste din gene, dar fii subtila. El nu trebuie sa isi dea seama de ce faci. E suficient sa-ti reamintesti cum era atunci cand te-ai indragostit prima data de el. Iar daca el "pica" din nou si din nou in capcana farmecelor tale, cu atat mai bine!

Cearta? Stii cum e cand o cearta incepe de la amanunte stupide, nu-i asa? Anca (34 ani) are o arma sigura: "Pentru ca micile discutii sa nu degenereze, incep sa glumesc, oferind argumente evident caraghioase sau ma prefac ca iau pozitie de lupta.

Totul se transforma intr-o gluma, iar sotul meu imi tine isonul. E un semnal ca amandoi am inteles ca nu e cine stie ce conflict. Deseori se intampla sa pornim o discutie in contradictoriu doar din cauza oboselii si tensiunii adunate peste zi. Cel mai bine ne eliberam de aceasta tensiune razand!".(sursa:www.avantaje.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 02 Octombrie 2014
Stire din Life and Style : Cum să te descurci cu "fosta"…
Pagina a fost generata in 0.4164 secunde