Și cuplurile fericite dorm separat?

136
Și cuplurile fericite dorm separat? - sicuplurilefericitedorm-1393241900.jpg
În ultima vreme, studiile arată că tot mai multe cupluri preferă să doarmă separat. Da, e mai comod, dar oare face bine relației?
Atunci când auzi vorbindu-se despre un cuplu care practică strategia dormitoarelor separate, te grăbești să concluzionezi că, probabil, cei doi nu se mai iubesc precum adolescenții. Însă o parte dintre îndrăgostiți susțin că acesta este secretul lor pentru 
dragoste nebună.


Ar trebui să încerci și tu?


Nu e obligatoriu să dormiți separat ca să fiți fericiți, așa cum nici faptul că dormiți împreună nu garantează fericirea conjugală. Trebuie să-ți dai seama cum îți e mai bine: te simți obosită a doua zi pentru că iubitul tău a reprodus în somn meciul văzut la TV? Plăcerea lui de a-ți fura perna sau pătura te împiedică să dormi bine? Atunci, poate chiar ar fi o idee bună să dormi singură.
Ai grijă, însă, la felul în care îți exprimi dorința – nu vrei ca iubitul să creadă că pui distanță între voi. Explică-i cât de mult te-ar ajuta să te trezești odihnită și subliniază faptul că ești genul de persoană care nu se bucură de un somn adânc peste noapte și că orice mic zgomot te trezește.


De asemenea, dacă îi oferi iubitului tău suficientă atenție (și între așternuturi!) nu se va simți dezavantajat de decizia ta.(sursa:www.cosmopolitan.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Februarie 2014
Stire din Life and Style : Cum să primesti un compliment
Sâmbătă, 22 Februarie 2014
Stire din Life and Style : Iubitule, vreau o partida perfecta de sex!
Marţi, 25 Februarie 2014
Stire din Life and Style : Gelozia îți distruge relația
Pagina a fost generata in 1.4751 secunde