Trei întrebări obligatorii pentru tipul pe care îl placi

239
Trei întrebări obligatorii pentru tipul pe care îl placi - 3intrebariobligatorii-1390836041.jpg
Înainte de a investi timp și sentimente într-un bărbat, ai face bine să îi adresezi câteva întrebări care să asigure un început de relație cu viitor și nu debutul unui dezastru sentimental. Prin urmare, data viitoare când deja te vezi făcând copii cu tipul alături de care savurezi o cafea pentru prima oară, întreabă-l, fără ocolișuri: 


1. Ești singur? 


Ca să nu mai existe loc de "Știi, de fapt, stai că....". Dacă te minte, e problema lui și îl poți expedia la primul semn ca te ține pe post de distracție extraconjugală. Dacă nu întrebi, te poți trezi cu soția lui pe cap, iar tu să nu știi ce te-a lovit sau, mai rău, să fii acuzată că l-ai sedus, în cazul în care tu ești cea care a făcut primul pas, și ca el nu ți-a putut rezista, dar că ți-ar fi spus dacă ar fi venit vorba despre asta. 


2. Îți plac femeile? 


Da, poate că îi place zâmbetul tău, poate că îi place compania ta, dar asta nu înseamnă neapărat că este heterosexual. Ar fi cel puțin penibil să te respingă el ulterior, explicându-ți că e gay, sau, mai rău, să afli la ceva vreme după ce ai avut o relație cu el timp de câteva luni și nu merge, că s-a cuplat cu un bărbat. Mai bine întrebi, cu riscul ca el să se simtă ofensat dacă nu e cazul, decât să treci prin momente jenante.


3. Lucrezi? 


Poate că nu pui mare preț pe aspectul financiar și câștigi destul cât să nu te intereseze dacă el poate să te întrețină în eventualitatea unei relații serioase, însă dacă reușiți să treceți de stadiul incipient, problema banilor apare întotdeauna, sub diferite forme. Există situații în care este nevoie ca ambii parteneri să aibă un venit stabil, iar faptul că tu aduci mai mulți bani decât el poate deveni un punct nevralgic în relația voastră. 


Ține minte că ai nevoie de un bărbat disponibil din toate punctele de vedere și capabil să facă parte dintr-o relație fără să depindă de factori externi cum ar fi părinții, în cazul în care nu lucrează și încă mai locuiește cu aceștia.(sursa:www.feminis.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 28 Ianuarie 2014
Stire din Diverse : Cum întreții chitul de rosturi
Marţi, 28 Ianuarie 2014
Stire din Diverse : Sfaturi despre ghivecele pentru plante
Marţi, 28 Ianuarie 2014
Stire din Diverse : Cum să dai, subtil, culoare casei
Pagina a fost generata in 0.695 secunde