Cod roșu de viscol în cuplu: 10 capcane de sezon pe care să le eviți

160
Cod roșu de viscol în cuplu: 10 capcane de sezon pe care să le eviți - codrosudeviscolinrelatie-1390836221.jpg
Poate că ați trecut cu bine peste tentațiile unei veri pline de fuste scurte și decolteuri, însă este relația voastră destul de solidă încât să nu se destrame la primul semn de "ninsoare"? Cum să faci să nu înghețe pasiunea? Evită câteva greșeli comune care dau naștere unor adevărate vijelii în cuplu.


Nu exagera la capitolul cadouri 


Nici ceea ce îi ceri, nici ceea ce îi dai nu trebuie să depășească tiparul specific stadiului în care a ajuns relația voastră. Arată-i că te-ai gândit bine înainte și că nu ai ales un cadou la întâmplare, însă nu investi prea mult, astfel încât să-l faci să se simtă prost că nu ți-a cumpărat un dar la fel de scump. În plus, prea mult, prea devreme, s-ar putea să-l sperie! Cum ar fi dacă te-ar cere cineva de soție la doar câteva zile după ce v-ați cunoscut? 


Nu dărui din obligație! 


Dacă-i oferi un cadou doar pentru a primi ceva în schimb, mai bine te abții. Dacă nu ești genul care să aprecieze schimbul de cadouri, mai bine ești sinceră și stabilești de la început că ție nu îți place toată nebunia cumpărăturilor cu ocazia Crăciunului sau să-i spui orice altă nemulțumire ai legată de acest eveniment. 


Nu face comparații! 


Odată cu reuniunile cu alte cupluri inevitabil vei fi tentată să faci comparații. Ține minte că situația lor nu este similară cu a voastră și că poate rețeta lor nu ar funcționa la fel de bine în cazul vostru! Cele mai bune relații sunt acelea compuse din doi oameni care se simți bine unul în compania celuilalt și sunt mulțumiți unul de celalalt. Ai încredere că relația voastră este ceea ce îți trebuie dacă ai făcut această alegere și nu te lăsa influențată de zâmbetele extaziate afișate de alte cupluri. Nu ai de unde să știi ce se ascunde în spatele lor!(sursa:www.feminis.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 28 Ianuarie 2014
Stire din Diverse : Cum întreții chitul de rosturi
Marţi, 28 Ianuarie 2014
Stire din Diverse : Sfaturi despre ghivecele pentru plante
Marţi, 28 Ianuarie 2014
Stire din Diverse : Cum să dai, subtil, culoare casei
Pagina a fost generata in 0.7402 secunde