50 Cent cere intrarea în insolvență

116
50 Cent cere intrarea în insolvență - 50cent2015-1436857382.jpg
Rapperul american 50 Cent a cerut intrarea în insolvență, în contextul în care trebuie să plătească o amendă usturătoare într-un dosarul 'Sex tape', relatează AFP.


Într-un act trimis la tribunalul federal pentru falimente, cântărețul, pe numele său real Curtis James Jackson III, își evaluează activele și pasivele între 10 și 50 de milioane de dolari. Cererea de intrare în faliment care, dacă i-ar fi acceptată, i-ar permite să nu plătească amenda, a fost formulată la câteva zile după ce a fost condamnat să plătească 5 milioane de dolari unei femei care apare într-un videoclip postat online în 2009.

Într-un videoclip, rapperul, purtând perucă, își bate joc de femeia din sex tape și de rapperul Rick Ross, care are un copil cu ea. Un complet de jurați new-yorkez l-a declarat vinovat pe 50 Cent de încălcarea drepturilor civice ale femeii pe care a batjocorit-o în videoclip și de faptul că i-a produs suferințe de natură emoțională. În timpul procedurii, în luna mai, rapperul a introdus în faliment și firma sa, SMS Promotions LLC, pe motiv că are 'datorii', scrie Agerpres.







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Martie 2015
Stire din Economie : COMPANIE AERIANĂ, ÎN INSOLVENȚĂ
Marţi, 29 Octombrie 2013
Stire din Economie : Insolvența, un fenomen la Constanța
Pagina a fost generata in 1.4297 secunde