A cântat pentru Bill Clinton, iar acum concertează la Constanța!

572
A cântat pentru Bill Clinton, iar acum concertează la Constanța! - 626ddccdec0c4e3858c4e1720c55c440.jpg
Prieten cu BB King, dar și singurul artist român care a primit un mesaj de mulțumire din partea fostului Președinte al Statelor Unite ale Americii, Bill Clinton, chitaristul AG Weinberger se numără, pe bună dreptate, printre cei mai valoroși artiști ai României contemporane.
Întors de puțini ani în țară, după ce timp de aproape 20 de ani și-a câștigat reputația pe plan internațional, cântând pe marile scene ale Statelor Unite ale Americii și Europei, AG Weinberger a adus în România aroma fină a blues-ului curat, autentic, șlefuit în inima Mississippi-ului. În prezent, artistul este considerat cel mai bun interpret și compozitor de blues din țara noastră, fiind invitat, printre altele, să cânte în deschiderea concertului susținut pe 25 mai de celebrul chitarist american de origine italiană Al Di Meola.
Pe 5 iunie, de la ora 19:30, acordurile răscolitoare ale singurului chitarist român de talie internațională se vor auzi și la Constanța, la Sala Club SNC unde artistul își va susține un nou concert din seria "INTERZIS FM – Vezi muzici ce nu auzi la radio". Cu și mai multă pasiune și emanând o voluptate muzicală strigătoare la cer, AG Weinberger va reînsufleți, într-un playlist nou, unele dintre cele mai bune compoziții de blues, jazz, soul și funk ale tuturor timpurilor.
Constănțenilor iubitori de muzică bună, AG Weinberger le adresează un mesaj personal: "Vino să deguști alături de noi aroma fină a blues-ului! Rupe-te din cotidianul mundan, îmbâcsit de griji și îndatoriri lumești pentru a-ți hrăni sufletul cu... blues. Fii alături de noi în această atmosferă elegantă, exclusivistă și intimă. Ajută-ne să ne diferențiem de cei mulți. Vino cu încredere și... nu veni singur! Blues-ul reunește întotdeauna doar caracterele distinse. Nu lipsi de la acest eveniment unic! Prezența ta contează". Biletele se găsesc în magazinele Flanco, pe www.tiketfan.ro și la Sala Club SNC în ziua spectacolului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.509 secunde