Andreea Raicu:

"A fi român înseamnă, din start, a avea defecte"

404
În urma unui sondaj pe care l-a realizat pe contul său de Facebook, Andreea Raicu a ajuns la concluzia că românii sunt obișnuiți să se disprețuiască.

Andreea Raicu este, se pare, preocupată de felul în care românii se percep pe ei înșiși în societate, cât și pe conaționalii lor. Ei bine, după ce a lansat pe contul său de Facebook întrebarea "Care e trăsătura definitorie a românilor?", vedeta de la Prima TV a tras câteva concluzii cu privire la această problemă.

"Suntem obișnuiți să ne disprețuim pe noi înșine, ca români. Ignorăm lucrurile bune (rare sau nu) care se întâmplă pentru că trăim într-o prejudecată în care a fi român înseamnă a avea, din start, defecte.

Din curiozitate, am întrebat pe pagina mea de Facebook care e trăsătura definitorie a românilor. În primul rând, m-a uimit numărul mare de răspunsuri într-un timp foarte scurt. În al doilea rând, calitatea acestora. Ce-am aflat? Comunitatea de pe Facebook e de părere că principalele calități ale românilor sunt umorul, inventivitatea, adaptabilitatea, toleranța și căldura. La care eu aș adăuga caracterul specific latin (o anume profunzime a trăirilor) și un simț foarte interesant al improvizației", spune Andreea Raicu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 12 August 2011
Stire din Sport : Fanfară și eseuri la nisip
Pagina a fost generata in 0.4855 secunde