A născut Carla Bruni-Sarkozy!

636
A născut Carla Bruni-Sarkozy! - carla1-1319092118.jpg
Soția președintelui francez Nicolas Sarkozy, Carla Bruni-Sarkozy, a născut ieri seară, în jurul orei 20.00, o fetiță la clinica Muette din Paris, informează site-ul postului de radio Europe 1, citat de Agerpres.ro. Prima Doamnă a Franței a fost admisă la clinică ieri dimineață. Potrivit informațiilor Europe 1, nașterea a decurs bine.
De la începutul lunii octombrie, clinica Muette s-a pregătit pentru sosirea Primei Doamne a Franței. Potrivit unor informații dezvăluite de Europe 1 la 5 octombrie, Carla Bruni-Sarkozy urma să ocupe una din cele două camere 'apartament' ale serviciului de maternitate, mai mare decât cele douăzeci de camere single oferite de clinică. Și, pentru a garanta securitatea Primei Doamne, clinica a rezervat trei sau patru camere individuale situate alături de cea ocupată de Carla Bruni-Sarkozy.
Sarcina Carlei Bruni-Sarkozy a fost anunțată pe 17 mai de tatăl președintelui francez, Pal Sarkozy. Și, la 26 mai, în timpul unui summit al G8 la Deauville, ea și-a făcut prima apariție publică de femeie gravidă. Prima Doamnă a avertizat la începutul lunii septembrie că nu își va expune niciodată copilul mass-media și nu va arăta fotografii.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Septembrie 2011
Stire din Monden : Ilknur Pintilie a devenit mămică
Pagina a fost generata in 0.2207 secunde